#nouwseptemberchallenge

Uncategorized

Challenge accepted!


Vi vet ju alla att jag inte har varit den mest aktiva här med uppdateringar men jag vill ta tag i det och därför antar jag nouws egna utmaning #nouwseptemberchallenge
Tanken är att jag ska försöka komma igång med bloggandet och mina sociala medier igen, jag vill och jag känner mig minst sagt motiverad nu när hösten börjar smyga sig på. Redo för nya utmaningar och på något sätt njuta av höstmys, regniga dagar och hur man istället kan ta tillvara på att ta hand om sig själv och det man har närmast hjärtat.
September blir en liten nystart för mig och jag har en hel del att dela med mig av!

Jag vet till exempel att jag inte har skrivit eller delat med mig något om hur det går med husletande.. Ska vi köpa hus? Köpa tomt? Blir vi kvar? Vart flyttar vi?
Ni har fått hänga med på att vi har sålt och att vi flyttat in hos mina föräldrar för tillfället men.. Jag har mycket mer att säga om den saken nu. Så det kommer jag såklart att uppdatera om.
Ni kommer att få följa med till golfbanan, japp där har vi hängt en massor i sommar och det gör vi fortfarande. En del matuppdateringar kan ni räkna med och förhoppningsvis en del inredning och lite blommor/växter trots att sommaren i trädgården är över..

Jag hoppas att kunna inspirera framförallt och ja, det vore såklart jätteroligt om ni vill hänga med mig på den här nystarten. Lämna en kommentar någon gång eller bara kika in och läsa!
Med detta skrivet så hörs vi av snart igen och följ mig gärna på instagram för mer uppdateringar!
Där heter jag @jessicanystroms


Anmäl dig du också-nouw.com/nouwseptemberchallengeGillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw