morgonkaffet och helgens planer

Uncategorized, PHOTOS, HOME

Förtjänar att stå och njuta ute i den friska luften efter allt stånkande på ved.. Men nu är det fullt inomhus och brasan är i full gång. Precis som det ska vara..
Fredag morgon och vi båda är lediga idag, lediga för helgen och det vankas en massa skoj om jag ska vara ärlig. Idag ska vi väl mest bara ta det lugnt här hemma tills det att Emil ska iväg på julbord med jobbet senare ikväll, jag ska passa på att slå in lite julklappar och framförallt den som är till morgondagen. För då är det min tur att gå på julbord med bästa kollogerna! Ska bli himla trevligt då jag missade förra aw:n tyvärr.
Så imorgon blir det som sagt julbord för min del, ska svänga förbi hos Fia lite tidigare imorgon för att hjälpa till med mat och annat innan resterande av gänget kommer. Är så glad över att ha de kollegerna jag har idag, vi har så kul tillsammans och är verkligen ett riktigt stjärngäng. Jobb-bytet i Mars är ett utav de bästa beslutet som jag har tagit i år, på alla sätt och vis!

På söndag hade jag och Emil först tänkt att vi skulle julhandla men med tanke på att vi är lediga även måndagen så kör vi på det då istället, förhoppningsvis är det lugnare i butikerna då och ja, vi fick lite andra planer för söndagen faktiskt. Vi är bjudna hem till min bror för lite julmys, dricka julmust, pynta lite och förhoppningsvis så kommer även min syster med familj också. Blir som en liten syskonträff. Hur mysigt som helst, det ser jag fram emot.
Visst ska man ta vara på helgerna, älskar att vara uppbokad på mina lediga helger med massor av trevligheter.

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw