min lediga helg

Uncategorized, Food

God kväll!

Snart är helgen slut för de flesta men jag har en hel ledig dag kvar på helgen, hur underbart som helst. Jag är så tacksam för den här helgen, det har varit en riktig kanonhelg på alla sätt och vis såhär långt och än är den inte slut som sagt.
Vi har tagit det lugnt, varit på veteranbilsträff, hunnit träffa familjerna på bådas håll, träffat kompisar/kolleger, bakat paj, varit på visning, planterat i trädgården och imorgon blir det mer fix hemma. Både på tomten och inomhus vad gäller "nya" rummet. Det blir golf och förhoppningsvis hinner jag även måla sänggaveln.

Veteranbilsträff i Trosa. Efter jobbet i torsdags åkte jag hem för att snabbt byta om och göra mig redo för en riktigt trevlig kväll ute i Trosa. Veteranbilsträffarna har börjat och hur mysigt är det inte att bara strosa runt i Trosa om kvällen. Vi hämtade upp Emil´s kompis på vägen och senare på kvällen bestämde vi oss för att äta middag på Trosa Sjökrog. Jag tog halloumiburgare i vanlig ordning och ja, ni ser ju själva och kan fantisera om hur gott det var.Fredag, hemma hos oss.
Redan vid 10-tiden på förmiddagen fick vi besök av Emil´s föräldrar, bror och hans lilla kille på 1,5 år.
Vi grillade lunch, kastade pil, planterade om lite och hade det himla trevligt bara.

Vi avslutade med kaffe och rabarberpaj, hade bakat min första rabarberpaj kvällen innan. Friheten att kunna gå ut och plocka rabarber i sin egen trädgård är sån lycka!

Fredag, grillkväll.
Vid 5-tiden åkte vi hemifrån för att ta oss vidare hem till mina föräldrar och en riktig grillkväll tillsammans med mina syskon, barn och även min faster.
Åt tills man trodde att magen skulle spricka, sprang runt och lekte på gräset, slog lite golfbollar och grillade tillsist marshmallows och bjöd vidare på rabarberpajen.

Lördag & Söndag.
Tacokväll med fantastiska kolleger, lekar och ett par shots slutade med en utekväll på Café Opera.. Vilket gäng och vad kul vi har tillsammans!
Tillsist blev det hemgång, Emil och jag hade bestämt oss för att sova hos mina föräldrar då han skulle till ett par kompisar under kvällen, så vi vaknade upp tillsammans imorse då han redan var helt utslagen när jag kom hem strax efter 3-tiden...

Idag har vi ätit frukost ute på altanen i solen, köpt massor med godis och varit på visning men det var verkligen ingenting för oss. Tråkigt nog. Jakten fortsätter med andra ord, ett större hus på "landet" med stor tomt och dubbelgarage, ska det verkligen vara så svårt.. Haha


Nu är det dags att sova så att vi orkar upp och göra något vettigt imorgon innan det bär av till golfbanan. Puss och godnatt!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw