Min dag i mobilbilder

Uncategorized, Food, PHOTOS

Åkte hemifrån vid 8-tiden imorse för att hinna in på macken för att köpa med mig en frukostmacka och tanka bilen på vägen till jobbet. Morgonen bjöd på en riktigt fin himmel och det var som att någon hade lagt på ett filter på hela omgivningen. Satt och lyssnade på podd hela vägen till jobbet och just nu har jag fastnat för "Spöktimmen", så många intressanta och spännande avsnitt. Och det bästa av allt är att jag nästan hinner lyssna på ett helt avsnitt längs vägen, en av fördelarna med att ha en längre bit till jobbet.

Väl på jobbet så hade vi en riktigt lugn dag vilket inta alls var oväntat utan det är ju faktiskt såhär det är i januari månad, positivt med det är att man hinner chitchatta med kunderna i kassan. Hade många roliga samtal på förmiddagen, framförallt med äldre män/gubbar och småbarnsmammorna. Alltid lite roligare att stå i kassan när kunderna är pratglada!

Efter lunch blev det till att börja städa och och plocka undan efter kunderna, brainstormade även på en ny vägg för att förnya utan att egentligen ha nyheter i butik än, men snart så! Det kommer och jag är riktigt taggad på att få plocka fram det färgglada och våriga, "bygga om" både väggar och bord.

Mittenraden är alltså den raden som jag har experimenterat med, flyttat runt och ändrat fram och tillbaka.. Fram och tillbaka.

Mittenraden är alltså den raden som jag har experimenterat med, flyttat runt och ändrat fram och tillbaka.. Fram och tillbaka.

Raka vägen hem sen efter jobbet med en kurrande mage. Väl hemma så slängde vi ihop zucchini-&quinoabiffar, så himla gott. Har ni inte testat så är det verkligen ett hett tips. Urkramad riven zucchini, kokt quinoa, ägg, ströbröd och soltorkade tomater. Det är även riktigt gott att ha i smulad fetaost men det hade vi inte någon hemma den här gången. Till det blev det en sallad på ruccola, tomater och mangoldsallad toppat med en vitlöksdressing. Mums!


Nu resten av kvällen blir det mys framför någon film och fylla på ordentligt i kaminen, märks tydligt här i lilla stugan när det graderna sjunker utomhus.

Hoppas att ni alla har en fin helg!

KRAM

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw