måndag

Uncategorized

Nu är det redan eftermiddag och jag sitter i soffan igen.. Kom nyss hem då jag har varit och handlat lite. Har varit sjukstuga här hemma i princip hela helgen och den fortsätter idag. Jag började bli förkyld redan i onsdags på jobbet men det vara "bara" förkylning så jag körde på och till helgen höll vi på ute på tomten trots att jag mådde lite sisådär. Sen kom söndagen och vi båda vaknade upp riktigt risiga, det var kö till toaletten för att få snyta sig, varvade det med att köra Solsidan-marathon i soffan och vi pallrade oss även upp för att åka på en visning..
Handlade ingefära och citroner på vägen hem och väl hemma sen ställde jag mig direkt i köket och gjorde en riktigt stark ingefärashot. Använde mitt gamla recept som ni kan hitta HÄR!

Idag har förkylningen verkligen gått upp och ner för mig men jag hoppas på det bästa nu så passade även på att köpa massor med frukt osv. Emil låg hemma under tiden då han råkat ut för en ordentlig mancold, stackaren.. Han hade somnat tills jag kom hem så nu ska vi bara fortsätta mysa ner oss i soffan, trycka i sig lite alvedon. Sen blir det middag och ett stort vitaminpåfyll till efterrätt i form av frukt bland annat.

Ville bara uppdatera er lite från sjukstugan,
Ha en fin start på veckan!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw