julkalender till honom


Ni som följer mig på instagram har ju redan sett vad jag har pysslat med!
Jag har smugit runt, beställt paket, tisslat och tasslat när jag varit ledig och ensam hemma för att Emil inte skulle ha någon aning om alls vad jag hållit på med. För jag har gjort en julkalender till honom! Sytt 24 små påsar med olika presenter, vissa mer roliga än andra kan jag ju säga men det är väl ändå tanken som räknas.. Haha, än så länge har han varit nöjd med klapparna i alla fall. Tycker ju att det är så roligt att pyssla och överraska honom med såna här saker och då är det också skoj när det blir riktigt uppskattat! Och som han själv sa, "nu har jag verkligen press på mina julklappar till dig". Men det tycker jag absolut inte att han ska ha, jag är ju faktiskt en sån människa som hellre ger än får vid julen så för mig är det ren och skär lycka att få ge ALLA dessa julklappar till honom varje dag fram till julafton. ♡

Har även pysslat med att vika några små fina stjärnor att pynta med, snabbt och enkelt med endast tapet, snöre och tejp.
Hela denna vägghylla fick bli en "julhylla" när vi på första advent tog fram tomtar, bilar och julkulor och såklart så pryder även hela julkalendern denna hylla. Kommer dock att bli väldigt tomt så småningom.

#julkalender #jul #tomte #diy #christmas #instagram #pyssel

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw