JAG ÄR SÅ NÖJD

KÖKET! MATBORDET!
Något som jag har velat göra om länge och inte riktigt varit nöjd med här i huset alls det är matdelen i köket, matbordet, vad ska vi ha för stolar? Ska vi ens ha stolar? Och nej, för att öppna upp mer så har vi valt att ha bänkar istället för stolar. Men även för att vi gillar den lantliga stilen, det gör sig otroligt bra med bänkar istället och passar perfekt då köket är av det mindre slaget och fönstren är rätt stora och går långt ner på väggarna.
Så nu för kanske en vecka sedan bestämde vi oss helt hur vi ville ha det med lite smakråd ifrån mami över telefonen.
Ska jag måla hela bordet vitt? Vart ska bordet stå? Ska vi ha panelgardiner eller som det är nu? Så sås så många frågor, det är tur att jag har min mamma!

Såhär såg det ut innan:

När jag ser tillbaka på det nu så förstår jag verkligen att jag inte ville äta middag där, får lite smått panik över att man verkligen ser hur ofärdigt det var och här hade vi ändå köpt hem bänkar och börjat måla dessa. Stolarna hade fått kastas ut i storstugis men herregud..

Efter att vi tagit beslut om vad vi skulle göra så började jag i alla fall måla både bänkar och stolar nästa dag jag var ledig, mycket blev vitt men vi bröt av med bordsskivan som fick bli svartbetsad och jag är så himla nöjd. Det är en sån skillnad att gå in i köket nu och jag sitter mer än gärna vid matbordet. Det är ett bra betyg!

Här är resultatet:

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw