jag är redo

Nytt år, nya möjligheter..

Det låter kanske klyschigt men vi alla har nog sagt det och insett att vi ändå på ett eller annat sätt "lever efter det" också, för det är en nystart och på något sätt så får man kanske lite extra motivation till saker som man inte har tagit tag i tidigare under året. En nytändning där vi alla kan få känna att vi har en chans igen, det låter tragiskt men jag tänker mer att det kan vara så att du har haft ett svårt år eller det känns som att du inte har uppnått något alls på senaste tiden och då är det ju underbart att få känna att nej, nu har jag en chans att bevisa vad jag kan, vem jag är eller vad det nu gäller, igen.

För mig är det så att trots att livet bara går vidare och rullar på så har jag ändå ställt in mig på att det är ett nytt år, det ska bli mitt bästa år och jag tror faktiskt att det här kommer att bli ett år som förändrar och påverkar mitt liv ganska så mycket framåt.

Man kan drömma och skriva upp mål på nytt, vilket jag gjorde igårkväll och utan att dra upp varje dröm/mål jag har för året så är det ett stort mål som jag vill fokusera på och går det enligt planerna så är det uppnått inom ett par månader.

  • Det här året är tanken att vi ska flytta, vi ska sälja det lilla huset vi bor i nu och förhoppningsvis även hitta vår nya perfekta " bo länge i" villa. Det är både en dröm och ett mål då vi båda drömmer om ett stort hus med minst två våningar, en stor tomt såklart och garage, gärna minst tre.. Han är ju ändå en biltok min fästman trots att han har fått lägga det lite åt sidan just nu. Vi drömmer om ett hus som vi kan bo i länge, där vi förhoppningsvis kan bilda en familj någon gång i framtiden. Men det är inte så enkelt, om man inte sitter på flera miljoner på sparkontot.


Men det är allt jag väljer att berätta för stunden, året har precis börjat och fler saker kommer allt läggas till på Mål-/Drömlistan allt eftersom veckorna går. Och med det skrivet så vill jag önska er alla ett fint 2020 och jag hoppas att ni får ett bra år med massor av möjligheter!


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw