Jag är anmäld

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER20

Ni som följt mig eller känner mig sedan länge vet att jag har spelat golf, lite till och från men tog upp intresset ganska ordentligt för ett par år sedan igen. Det svalnade av de två senaste åren i samband med att jag flyttade och inte hade hemmabanan så nära längre, det blev även mycket mer jobb osv. Men i år kanske det har vänt nu helt plötsligt, senaste veckan har vi varit och slagit på rangen 3 gånger efter att jag och min bror valt att anmäla oss till en partävling lite sådär spontant!
Haha, så nu är det verkligen bara för mig att träna lite så att jag inte gör bort mig och heller inte spelat bort oss.
Men jag tror att det kan gå vägen, jag har en vecka kvar att hinna träna på så nu är det bara köra på helt enkelt!
Det ska bli riktigt roligt så jag hoppas att jag kan leverera och göra bra ifrån mig.

Emil har även följt med alla 3 gånger till rangen vilket har varit riktigt roligt då han inte alls har spelat golf tidigare, vi testade en kväll för någon vecka sen hemma på gräsmattan bara för att ge det en liten chans och efter det så ville han fortfarande följa med "på riktigt"! Det gör mig jätteglad och jag hoppas bara att det är något som han kanske kan tycka är kul i fortsättningen också.


Häromkvällen blev det även premiärträning i bunkern, inte min favorit och inte heller Emil's favorit efter att vi stått där och nött ett tag men man måste ju testa för en vacker dag så hamnar man i bunkern.. Och med mig som "tränare" så ska vi testa allt!

Även smågrabbarna var med ned till golfbanan såklart!
Riktigt duktiga har dom blivit, stora killen var ju på golfläger i början av sommaren till och med och det märks att han tycker att det är riktigt roligt. Den lille tröttnar lite snabbare..

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw