Igår / idag

Uncategorized

God morgon, igen..
Vad hände med gårdagen egentligen? Missade helt att uppdatera er men jag lovar att det var inget som ni riktigt missade. Jag hade en otroligt lugn dag med en hel del solstolshäng och promenader till kvällen.


Så till idag istället, gick upp samtidigt som Emil imorse när han skulle till jobbet eftersom att jag ändå hade legat vaken ett tag redan då, jag är ju ledig idag egentligen men ska in på möte klockan 12-14 så ska även åka en sväng till jobbet senare. Tänkte att jag kanske skulle hinna med en promenad innan i solen, vill ju passa på att ta vara på dagarna nu när jag är ledig med tanke på att så fort jag har en ledig helg så har det varit grått väder och ett par regnstänk.. Tyvärr.
Så nu håller jag bara tummarna för att det blir bra väder under midsommarhelgen, vilket även är min födelsedagshelg! Så jag hoppas på fint väder så att vi kan vara ute och njuta och ha kul hela långa dagarna.

Annars idag så blir det middag med bara pappa, då både mamma och Emil ska på AW efter jobben. Inte samma aw utan deras jobb hade bara samma tanke i huvudena. Så ja, pappa och jag ska beställa sushi och så kanske jag får med mig honom på en promenad ikväll istället. Vi får se!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw