hus 2020

Som de flesta nu redan vet och har läst så har Nouw legat nere under helgen och därav har det varit väldigt tyst här ifrån mig men nu är vi tillbaka och jag har massor att dela med mig utav efter de här lediga dagarna.


Följer ni mig på instagram så vet ni mycket väl vad jag har sysslat med under helgen och gör ni inte det så kommer jag att berätta allt här, såklart är det jätteroligt om ni även följer mig på instagram där jag är ganska så flitig med att uppdatera storys varje dag. Mycket från mitt vardagliga liv och det som händer just precis då. För dig som är intresserad av att kika in mig där så går jag under namnet @jessicanystroms även där.

FREDAGEN spenderades hemma på förmiddagen, jag målade stolpar till det som skulle bli helgens projekt: räcke i trappan. Under tiden sågade Emil till bitar för att kunna "bygga" en lite bänk bredvid spisen, det fattas ca 10cm från vägg till ugn/spis och just nu är det bara en stor glipa vilket vi har tänkt ändra på inom en snar framtid. Efter en tidig middag åkte vi mot Rönninge, jag hade nämligen bestämt träff med två kompisar den här fredagen. Vi spelade spel och drack vin i flera timmar, snackade om allt mellan himmel och jord och sen slank det ner ett par hotshots. Promenerade hem till mamma & pappa mitt i natten sen för att sova och det kändes precis som förr i tiden..LÖRDAGEN kom och jag vaknade lika tidigt som vanligt trots att jag inte kom hem förrän vid 3-tiden.. Somnade om en timma eller två för att sedan gå upp och hinna göra mig klar innan Emil kom för att hämta mig. Vi hade bestämt redan dagarna innan att vi skulle åka till IKEA och sen blev det bara att vi även hamnade inne på Plantagen, köpte lite nya gröna växter hit hem och så åkte vi även förbi Emil´s föräldrar en sväng och tog en kopp kaffe. En riktigt bra lördag som avslutades i soffan med Netflix och godis.

SÖNDAGEN, blev en rätt sen start på dagen men när vi väl kommit igång så körde vi bara på. Vi tog i det här med att bygga ett nytt räcke i trappan och det gick riktigt bra, det mesta bara flöt på och jag måste säga att vi ändå är ett riktigt bra team han & jag! Vi var ute och snickrade, mätte, skruvade och sågade mellan ca 12-16 innan det blev alldeles kolsvart ute och vi fick känna oss nöjda för dagen. Idag på MÅNDAGEN slutförde vi arbetet, hann även måla klart räcket och ett lager på "lampstolpen" som redan satt uppe. Det som återstår är alltså ett lager där men annars är vi helt färdiga med räcket och jag är SÅ himla nöjd med hur det blev och hur bra vi faktiskt har arbetat på. Eftersom att det gick såpass snabbt med räcket idag så passade Emil på att rensa ut lite nere i boden under tiden som jag målade och efter det tog vi ett stort lass med skräp osv. till återvinningen. Bilen var fullproppad och vi var tvungna att köra tetris i baksätet och bakluckan för att få plats med allt. Men det känns så otroligt skönt att ha blivit av med sånt som bara stått och en massa påsar med skräp från tidigare renoveringar m.m.

Håll utkik här under morgondagen för att INTE miss mina för & efterbilder på trappan och det nya räcket!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw