Hur blir det med sommaren

Uncategorized, PHOTOS

Det här året blir inte alls som alla andra..

I början av året eller egentligen redan i slutet av förra året så fanns det planer om hur vi skulle spendera den här sommaren, något som vi visste redan då var att vi kommer inte att åka utomlands eftersom vi hade planerat att vi skulle sälja huset som vi då bodde i. Vi visste även att vi skulle vara på jakt efter något nytt, kanske skulle vi hitta något, kanske skulle vi behöva renovera eller bara få ha en första sommar i ett nytt hem. Så blev det inte riktigt.
Vi hade ändå planer på att kanske åka på roadtrip i Sverige, en lite kortare sådan men ändå för att göra något, vi funderade på att hyra något på Gotland och åka dit med mina föräldrar men så blev det inte heller.
Mycket hände och vi alla trodde nog bara att det här skulle vara över nu. Jag menar såklart pandemin och covid-19.

Den här sommaren blir lite annorlunda, rejält för många men kanske lite bättre för några också. Inte känna någon stress över att behöva åka utomlands bara för att så många andra gör det, en sommar hemma i Sverige kan vara minst lika bra!
Inga utav våra planer blev som vi tänkt men så sent som igårkväll så bokade vi faktiskt en stuga nere på västkusten, jag och Emil åker ner med ett annat par, en utav mina bästa kompisar och hennes sambo. Det ska bli otroligt mysigt!
Vi valde även en stuga där vi kan laga mat ”hemma” osv. Det kändes mest rätt, vilket även betyder att vi då kan sitta och äta och bara hänga på den lilla verandan som tillhör vår stuga, vi behöver inte flänga runt en massa.

Men mer än så har vi faktiskt inte planerat under vår semester.. Vi har väl en del tankar på vad vi skulle vilja göra men vi får se helt enkelt vad vi hittar på, vi klarar oss rätt bra här hemma också. Men en kortare roadtrip och ett par nätter i ett tält någonstans vore väldigt trevligt och en enkel sån resa går ju att göra lite närsomhelst och hursomhelst. Jag ser mest fram emot att få ha semester tillsammans med Emil och få fira vår första förlovningsdag♡
Kanske åka på några dagsutflykter och förhoppningsvis komma någonstans med ”jakten på drömhuset”, haha. Nästan så att jag skulle göra en liten show utav det..

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw