Hold It

Uncategorized, PHOTOS, COLLABS

Detta inlägg är i samarbete med Holdit.

Vad tycker ni om mitt nya mobilskal? Visst är det snyggt!
Och hur passande som helst nu med ny telefon och allt, jag skulle inte riktigt våga gå ut med den här telefonen utan ett skal och ett riktigt bra skärmskydd just nu faktiskt.

Hold it har massor med snygga skal som ni alla borde kika in, det bästa utav allt är att man kan mixa och matcha med "plånboksskalen" då Holdit även har ett stort utbud vad gäller magnetiska skal . Jag är en sån som bara älskar det här med plånboksskal då man slipper ha med sig en stor plånbok som oftast bara innehåller tre-fyra viktiga kort och en himlans massa kvitton..

Jag hade noll koll på att Holdit hade skärmskydd till så sent som för ett par dagar sedan, och till himla bra priser också för den delen. Så tips verkligen, finns till massor av olika modeller och märken. Deras skärmskydd är i härdat glas så det är absolut inga såna här tunna (sladdriga), dåliga riktigt plastiga skydd som många kör med fortfarande. Utan det här är bra grejer, tappar du din telefon så blir det ENDAST repor i skyddet. Och och och skärmskydden har en fettavvisande ytbehandling. Alla tjejer know the struggle med att har man smink-pratar i telefon- lägger på.. Och hela telefonen är klibbig. Jag som testat skulle säga att det är faktiskt inte på samma klibbighetsnivå alls för mig nu!

#Holdit #MyHoldit #samarbete #mobilskal

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw