Helgen vecka 29

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER20

Känns inte riktigt som att vi gått på semester än och så är det väl egentligen också, än så länge så har vi bara vår ordinarie lediga långhelg. Och det är ju fantastiskt för vi har redan hunnit ha riktigt mysiga lediga dagar.


Nu är vi precis hemkomna från landet där vi firat farfar 80 år!
Bara den grejen att vi äntligen har fått chansen att träffa farmor & farfar och kunnat åka ut till deras landställe är ju fantastiskt. Vi har ätit go´lunch, fikat en massa och badat nere i viken. 24 grader i vattnet och helt underbart. Solen har skinit på oss hela dagen och axlarna är lätt rödbrända, precis som det ska vara med andra ord. Och nu är magen så mätt som den bara kan vara efter ett besök hos mor eller farföräldrar.


Igår hade vi vattenkrig här hemma med grabbarna, oj så skoj vi hade och så skönt det var såhär i värmen. Tror nog minsann att jag och Emil hade minst lika roligt som grabbarna, började med vattenballongskrig men när ballongerna var slut så var det inte över, nej nej då var det dags att ta fram annan vattenlek istället, fylla upp hinkar och sen var det bara på't igen!


Gårkvällen slutade med tacos i stora lass ute på verandan och ett par omgångar yatzy, såklart!
Sen blev det natti natti strax innan 12 eftersom att vi skulle orka med även denna dag.. Märks att vi inte hunnit njuta så mycket av solen än, riktigt trötta och slitna efter en hel dag utomhus men det är ju såhär som man vill spendera varje dag och det fick oss nästan lite att sakna den lilla stugan på landet..Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw