God kväll allesammans

Uncategorized

Lördag igen och det känns som att slutet på denna vecka bara har försvunnit...

Det känns ändå inte dåligt för jag har gjort saker hela veckan, blivit en massa golf faktiskt. Varit nere på golfbanan och antingen tränat på rangen eller varit ute på någon utav banorna och spelat och det har varit riktigt trevligt trots att det inte gått så fantastiskt bra hela tiden.

Tävlade ju igår vilket jag tror att jag nämnde i förra inlägget att vi skulle göra, jag och min bror. Det gick sådär om jag ska vara helt ärlig. Första hålen gick inte bra alls men vi lyckades hämta upp spelet och på andra 9 hålen så spelade vi faktiskt rätt okej. Hade två hål som gick super då Jesper, min bror spelade in bollen på green och jag satte två stycken kanonputtar från mååånga meters avstånd vilket resulterade i en birdie och en eagle. Vilket betyder 1 under par och 2 under par. Riktigt kul!

Vi slutade tillsats på en åttonde placering vilket vi kan vara nöjda med eftersom att det gick så fruktansvärt dåligt i början. Så, alltid kul att kunna vända på spelet och göra bättre ifrån sig i slutet åtminstone!


19.41 - Sitter i sängen och väntar in Emil som precis har hoppat in i duschen. Vi ska åka iväg en sväng nu efter middagen tänkte vi och bara mysa på någon brygga. Får passa på när vädret är med oss!

Tar med oss lite gottis, filtar och kanske något spel eller så.. Just såna här grejer älskar jag, att bara åka iväg en liten sväng och sätta sig någonstans. På en brygga eller så om det är fint väder och annars går sitta kvar i bilen om man har tagit med sig kanske datorn eller så när vädret är sämre. Små, små saker som gör så mycket!


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw