från det ena till det andra

FÖRE/EFTER

Denna hallmöbel var ett objekt i huset som jag inte gillade alls, mest på grund av färgen. Jag är inget större fan av ekfärgade möbler alls, det räcker med att innerdörrarna och golvet är i den färgen. Möbler föredrar jag att måla om och sätta min egen touch på istället. Så denna fick sig en grå yta med hjälp av färgen nedan och sedan så slipade jag lite försiktigt med sandpapper för att få till en finare mer "vintagelook" på byrån. Jag är riktigt nöjd men känner tyvärr inte att bilderna ger möbeln rättvisa..
Däremot blev det en helt ny känsla i hallen, mycket ljusare och fräschare när man kommer in och det känns riktigt hemtrevligt!

Passade även på måla om de små knopparna istället för att köpa nya, gjorde stor skillnad så det är jag helt klart nöjd med. Känns onödigt att köpa nytt när man lätt kan göra om saker och ting för att få det lite lite mer som man själv vill. Nu gillar jag möbeln starkt och det är alltid extra kul när man har gjort förändringen själv istället för att som tidigare sagt köpa nytt.

Passade även på i samma veva att måla om bänkskivan på den andra möbeln i hallen för att det skulle matcha ihop lite snyggare men framförallt för att det fanns fläckar som aldrig gick bort. Kunde torka av den var och varannan dag med eller utan medel men den blev aldrig ren så det fick bli såhär istället. Och det blev så jäkla snyggt om jag får skryta lite!

Kolla bara resultatet? Visst blev det bra!

Gillar att möblerna matchar men inte såpass mycket att dom har exakt samma färg överallt. Inser att man kanske inte riktigt ser lika stor skillnad på bild som i verkligheten men jag älskar det!

KRAM

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw