Förmiddagsrutin

Uncategorized

Hallå igen, dags att uppdatera bloggen lite och sätta igång med dagen också!

Ni som kikar in här lite då och då vet redan hur jag på mina lediga dagar "alltid" har en massor av saker att göra, eller som jag åtminstone vill hinna med. Och därför skriver jag listor, jag älskar listor och det vet nog alla i min närhet. Det är ett så bra verktyg i vardagen, skriva listor med hjälp av anteckningar på telefonen eller på det gamla vanliga sättet med papper och penna. Vilket jag föredrar!

Så även denna morgon har jag suttit med en kopp kaffe i soffan och samtidigt skrivit ner en "to-do" nu när jag är ledig två dagar mitt i veckan!

Det är en hel del grejer på listan och vissa saker kommer behöva göras både idag och imorgon, bland annat att måla bordet där det först är själva bordsskivan som ska målas i en färg och sedan benen i en annan.. Så den punkten kanske jag inte ens kan bocka av förrän nästa lediga dag till exempel.

Jag ska börja med såna saker som kräver lite "väntetid" så som att plocka i och starta diskmaskinen, då kan den gå i bakgrunden när jag målar ett lager på bordet och även blomvagnen. Hinner säkerligen plocka undan under tiden som det torkar osv.. Det gäller att även lägga upp det bra för att hinna så mycket som möjligt!

Sen sparar jag allt "mindre viktigt" till senare/morgondagen. Fixa naglar och ha hårinpackning är inte det som behöver prioriteras om man säger så..


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw