Före / efter

Uncategorized, PHOTOS, Interior, HOME

Under mina lediga dagar så har jag tagit tag i hemmet, fixat och donat och städat rejält!
Det är egentligen någonting jag gör nästan varje gång jag är ledig, bara för att få slippa se allt skit och känna att man har en massor med extra att göra när man kommer hem från jobbet på kvällen. Både jag och Emil börjar 9 på vardagar vilket betyder att vi åker hemifrån strax efter 8 för att sen komma hem vi 19-20 tiden på kvällen, då vill inte jag känna i alla fall att jag har en massa måsten att ta tag i. Helst nu när det börjar bli mörkt om morgnarna när vi åker till jobbet och för att sen komma hem när det är bäcksvart ute.. Då vill jag bara kunna få ställa mig och laga middag, hoppa in i duschen och mysa ner mig i soffan efter det.
Det är väl egentligen ett utav skälen till varför jag skulle vilja ha ett mån-fre jobb med lite tidigare tider. Kunna fortsätta med "projekt" på eftermiddagarna/kvällarna när man är hemkommen från jobb, hinna med saker bara. Därför tar vi också väl tillvara på våra lediga helger tillsammans!Och jag kan tänka mig att några utav er är precis som mig och älskar att se ett före/ efter resultat så här kommer lite bilder nedan som ni kan njuta utav.

SOVRUMMET

GARDEROB/KONTOR

BADRUMMET

Kan ni se några skillnader? Och då menar jag inte bara på det att spegeln är renputsad och golvet skurat. Nej här inne så skruvade jag faktiskt ner hyllan på väggen innan jag satte igång med städningen, sprejade det krom/silverfärgade i svart matt istället och bytte även ut lådorna till ett par passande korgar för att kunna förvara lite mer "skit" så att säga.. Till medicinskåpet så klippte jag bara ut en tygbit som blivit över från gardinerna i vardagsrummet och fäste på insidan med dubbelhäftande tejp. Svårare än så behöver det inte vara. MEN det gör stor skillnad!


FORTSÄTT GÄRNA KIKA IN PÅ BLOGGEN... För att nu har jag laddat upp med ett par renovering/gör om möbler inlägg som kommer upp här i närmaste dagarna. Sådana där enkla små tips och trix som kan förvandla en hel del till något så mycket finare för ögat.

KRAM

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw