Flytta hem igen

Uncategorized, FLYTT2020

Det går verkligen fram och tillbaka här på bloggen som ni kanske märker, ena sekunden är jag väldigt aktiv och uppdaterar varje dag med flertalet inlägg och i nästa stund så är det tyst från mig i flera veckor.. Ibland är det bara svårt att finna tiden och ibland så har jag bara ingen lust helt enkelt, andra stunder vill jag hinna göra allt och uppdatera överallt också.
Men framförallt nu på senaste sen vi flyttade hem till mamma och pappa så har det handlat om att vi bara vill ”bli klara”, få ordning på alla våra grejer som var betydligt mer än vi kanske trott innan och sen även packa upp eftersom att vi bor här på obestämd tid. Troligtvis ett år framåt i alla fall om dom inte kastat ut oss innan dess, haha.

Nu har vi väl bott här i ca en månad och det känns faktiskt bättre än väntat men det beror nog på att vi är ganska så okomplicerade människor, jag är väl den utav oss alla som har mest åsikter om saker och ting och hur det ska göras m.m. Så klarar resterande av mig så ska jag nog klara av att bo med både mina föräldrar och Emil ett tag framöver.
Vi börjar få ordning på det mesta nu och det känns som att vi gjort oss ganska så hemmastadda faktiskt, rutinerna börjar krypa sig på och det är nästan lite konstigt att förstå eller ens tänka att ”vi har inget hus”, vad hade vi gjort om vi inte kunnat mellanlanda här? Och samtidigt som jag bara är så otroligt tacksam för att vi kan göra som vi gör just nu med boende så stressar det upp mig riktigt ordentligt faktiskt. Återigen ”vi har inget hus”.
Tacksam till tusen men att flytta hem igen en månad innan man ska fylla 25, det känns inte alltid så underbart. Men jag är glad över att jag flyttar hem igen tillsammans med Emil, tillsammans med min fästman.. Och inte ensam. Jag har lämnat boet en gång och börjat bygga upp mitt nya, egna liv och nu så är jag tillbaka men med en stor bonus!

Hemma, mellanlandar och sparar för att kunna köpa sig det där drömhuset nästa gång jag/vi lämnar boet!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw