En natt på slottet

Uncategorized, PHOTOS

Söndag igen.. Tycker att dagarna går så snabbt och livet mest bara passerar.
Men inte den här helgen för oj vad vi har haft det bra, tagit det lugnt och låtit oss själva bara få slappna av. Det har varit fantastiskt trots att jag har blivit lite rastlös men tror det här har varit bra för oss och bra för mig. Ibland måste man bara släppa allt och ta det lugnt.

I fredags eftermiddag åkte vi mot Södertuna slott där vi skulle spendera natten, det var Emil som stod för den här minst sagt underbara alla hjärtans dag överraskning. Han är för bra min fästman!


Vi checkade i alla fall in och lämnade av väskorna på rummet innan vi gick till salongen för att dricka afternoon bubbel och ta en liten fika, där satt vi i någon timme innan vi istället fick för att hämta badrockarna och bege oss ner till relax-avdelningen. Vi badade, drack gott och kastade pil i badrockarna. Fantiserade om hur gärna vi vill ha någon sorts relax hemma sen när vi väl flyttar, ett ställe att kunna slappna av på efter en lång jobbvecka till exempel.


Nu var det dags för en trerättersmiddag på slottet och vi njöt när vinet hälldes upp och kaninraviolin kom in som vi beställt in som förrätt.. Någon timma senare satt vi mätta och belåtna med en varsin drink i handen nere i en annan salong. Där flöt samtalen på och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har pratat så mycket den här helgen och det känns som att vi har kommit till en ny nivå av tillhörighet. Jag är så kär!


Något vi båda saknar hemma just nu är ett badkar och det hade vi lyxen att få på rummet så i med bubblor och fyll på med vatten.. 2 timmar i badkaret och en flaska bubbel senare så var vi rätt slut och bestämde oss för att krypa ner i sängen.


Jag är så tacksam för den här helgen, så tacksam över att jag får spendera livet tillsammans med honom.

Gillar

Kommentarer

srundstrom
srundstrom,
Fina ni! Han är allt bra din fästman, men även du är väldigt bra. ☺️ Perfect fit! Glad för din skull, fantastis känsla!!
Låter hur mysigt som helst.. allt utom KANINRAVIOLI, den får du fasen förklara?!!
nouw.com/srundstrom
  • Instagram
  • Nouw