En lång vecka

God kväll, nu sitter jag i sängen.
Nyduschad och alldeles förbannat trött och slut i hela kroppen faktiskt..
Det har varit och är fortsättningsvis en lång vecka jag har just nu, en lång jobbvecka. Detta pga sjukdomar på jobbet och i samma veva så tackade vi (jag & Fia) även JA till att hjälpa till inne i STHLM i samband med en nyöppning. Så idag kom vi hem från det lilla projektet strax innan 19. Vi åkte dit för att jobba redan igår morse och var på plats 08.00 och sedan körde vi fullt ös hela dagen innan vi gick ut för middag, en riktigt lyxig och god middag på Un Poco, riktigt gott!
Sen så hade vi faktiskt fått oss en hotellnatt eftersom vi inte riktigt visste hur länge vi skulle jobba och hur tidigt vi skulle behöva vara på plats dagen efter (alltså idag). Hur mysigt som helst, blev en del skitsnack innan vi tillsist somnade och jisses, jag somnade så snabbt. Så skönt och så härligt att känna sig lite utvilad på morgonen och då väntade ju såklart hotellfrukost, finns det något bättre? Så så gott och så himla härligt att vi även hade sovmorgon och skulle inte vara i butiken förrän klockan 10.00.


Men som sagt nu är jag hemma igen och är minst lika trött som jag var igårkväll.
Bara onsdag och torsdag kvar att jobba nu, hemma i egna butiken igen. Sen går jag på långhelg efter mina 10 arbetsdagar, ser fram emot torsdagskvällen så mycket just nu.
Och nej att jobba 10 dagar i rad kanske inte låter eller är så mycket men jag kan lova er att jobba i en butik med "billigare" kläder där vi även varit underbemannade pga sjukdomar och detta i samband med att både barnbidrag och löner är påväg. Det blir mycket, fruktansvärt mycket och det är flertalet gånger under en helgdag som man faktiskt bara vill gå ut på lagret och skrika för att kunder är så respektlösa..


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw