En juni-morgon

Uncategorized

Nej men hur fantastiskt är det inte att det redan är Juni ändå, att det är sol och sommar.
Idag ska jag njuta utav det till fullo, jag sitter redan i skrivande stund ute på altanen med en kopp kaffe och solen riktigt värmer. Det är underbart!
Idag är jag ledig och det behövs verkligen efter lönehelgen som var, det har varit fullt upp i butiken, benen har gått i ett och munnen likaså. Vi har haft en så fin försäljning.. Vilket kan verka konstigt och ja, det tycker jag också. Det känns lite ofattbart hur vi kan ha sån riktig "pang-fsg" nu i dessa tider. Självklart är det bra för oss som jobbar där men samtidigt så är det bara väldigt konstigt.


Jag har inga som helst planer idag, det lilla jag hade blev precis inställt och skönt var väl det egentligen. Skulle hämtat nyckeln från städfirman som kör flyttstäd hos oss, det har vi unnat oss själva, mest för att kunna ha ryggen fri om det skulle gnällas på något vid överlämningen exempelvis. Lättast så och nej, vi orkade faktiskt inte. Nu är det inte många dagar kvar tills huset officiellt är sålt och inte i våra händer alls längre. Det är lite ledsamt såklart.. För vi har inget nytt, inget eget utan bor just nu hos mina föräldrar. (Men mer om det i ett annat inlägg.)

Nu behöver jag inte åka någonstans på hela dagen utan kan mysa runt här i trädgården istället, nästan så att man får lite semesterkänsla faktiskt!


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw