En dag på landet

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER20

FARFAR 80 ÅR!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var vi ute på farmor och farfars landställe nu i helgen som var och firade min farfar som har fyllt år.. Vi firade med lunch och fika!

Vi hade en riktig toppendag ute på landet och hade sån tur med vädret också, vi kunde gå ner genom skogen för att ta oss ett dopp i vattnet och det var otroligt skönt. Hela 24 grader i vattnet och det måste ha varit ännu varmare där inne närmare "strandkanten". Det var så skönt att man kunde sätta sig på rumpan på sandbottnen och bara ta emot vågorna som kom.

Det blev en heldag utomhus, nere vid vattnet, bryggan och på altanen runt matbordet. En sån där dag som man gärna skulle vilja ha fler utav av, fler dagar som bara är.

Efter badet och innan lunchen så gick jag, farfar, pappa och Emil en sväng ner till båtbryggan. Första gången för Emil då vi inte hann åka ut en enda gång under förra året. Det är en sån härlig känsla att bara gå runt på landet, ingen stress, ingen hets och att bara lägga ifrån sig telefonen i ett par timmar.

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw