Efterrätt är sommarens fokus

Uncategorized, PHOTOS, Food, SUMMER20

Söndag kväll och snart dags för en ny vecka igen...
Tråkigt avslut på veckan med det här vädret som vi fick idag, regn hela dagen lång. Grått och mulet.
Men nu fram till kvällen ser det faktiskt ut som att himlen håller på att spricka upp, håller alla tummar och tår för det så att dessa ljuvliga sommarpraliner kan få avnjutas utomhus i trädgården. Jag älskar att ta mig en kopp kaffe efter maten och sätta mig ute i trädgården bara för att verkligen få ta vara på den svenska sommaren och slappna av en stund. Slappna av ute på trappen eller vid något utav caféborden gör mig så mycket lugnare än inomhus vid tvn. Och det tror jag inte att jag är ensam om att känna trots att jag må vara lite utav en lantis kanske.

Jag tror att vi alla mår bättre ute i den friska luften än inomhus framför skärmarna.
Åtminstone så gör jag det och det må väl vara det som gör att jag tycker att våren och sommaren är så otroligt härliga årstider, då jag kan strosa runt i trädgården i flera timmar, ha picknick lite varstans och gå på långa promenader..
Och äta efterrätter, det har blivit en stor del av den här sommaren hittills och det beror nog mycket på det stora jordgubbslandet som har förgyllt mitt liv och våra tallrikar om kvällarna. Sen har det självklart blivit en och annan glass, kladdkaka eller marängtårta. MEN jag tycker att man ska njuta lite mer och den här sommaren ska jag njuta av efterrätter i alla dess former. Vare sig det är den mest sockriga kakan eller bara en skål med bär!

Ikväll blir det jordgubbspraliner och yoghurtdoppade jordgubbar

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw