Det hårda livet som tacoälskare

Uncategorized

Åh herregud vad jag är mätt!

Idag blev det tacos till middag och jag förstår inte men varje gång jag blir jag så mätt att jag knappt kan sitta upp rakt.. Det hårda livet som tacoälskare.

Efter min första dag på vad jag kallar "jobbhelgen" så är jag hemma och har nu satt mig i soffan efter en dundermiddag. Har haft en riktig superdag på jobbet och det märks att barnbidraget har kommit in på kontot hos våra kära kunder. Det är alltid skoj när det är lite mer drag i butiken.

Avslutade dock dagen med att sitta på kontoret ett par timmar tillsammans med chefen för att gå igenom lite "nya" funktioner osv. på datorn och i våra program, väldigt givande trots att mycket utav det fanns kvar i bakhuvudet sen tidigare. Jobbar man inte aktivt med det så blir det lätt glömt. Kul att lära från andra och kul att vi väldigt ofta kan lära från varandra!

Emil hämtade upp mig från jobbet och sen blev det raka vägen hem till köket för att laga middag, jag är proppmätt och så seg nu men jag är riktigt taggad på vad den här helgen har att erbjuda, hoppas på lite röj i butiken och sol som lyser in i entrén!


Nu blir det skräckfilm och ett glas rött!


Gillar

Kommentarer

srundstrom
srundstrom,
Tack för idag kära du! Tacos lät inte helt fel! Här blev det pepparbiff... och ost & kex efteråt.. det fick mig att rulla;)
nouw.com/srundstrom
  • Instagram
  • Nouw