det är över nu

Uncategorized, PHOTOS

God morgon, god morgon!

Dags för en liten uppdatering för nu var det minsann många dagar sen senast..

Vi kör på som vanligt här hemma och nu är det fullt upp varje lediga dag känns det som, när jag är ledig ensam så blir det mycket städ och fix inomhus. Riva tapet, måla om, inreda eller plantera om en blomma eller två möjligtvis. Är vi lediga tillsammans som vi är denna helgen så blir det en hel del grejer gjorda utomhus istället. Kapa träd, såga och klyva till ved så att vi klarar vintern utan att gå max ut på värmepumpen. Klippa gräset, försöka skrämma iväg älgarna, plantera, klippa buskar, gjuta m.m.

Ja, ni läste rätt angående älgarna.. Igår försökte vi med kastrullock, baseballträn, pinnar och alla möjliga ljud men den enda respons vi fick av de tre älgarna som var på besök på tomten igår var ett par blickar.

Jag är sjukt fascinerad av älgar, tycker att dom är riktigt häftiga djur vilket även gör att jag har sjukt mycket respekt för skogens konung också. Men vi kunde inte stanna inne hela dagen för att pappan och sina kalvar var på besök så vi, grannar från alla olika håll höll sig ute och fortsatte på tomterna. Men lite rädd och beredd på att springa var man hela tiden..

Idag kommer mamma och pappa hem till oss för att hjälpa till med en och annan lykta som ska upp på tomten, det blir troligtvis lite skogen för att leta svamp och sen finns det alltid massor med annat som ska /behöver göras när man har hus och stor tomt. Trots det trista gråa vädret idag så ska vi nog kunna ha det rätt trevligt!

Nu ska jag ta tag i dagen och göra lite frukost innan herrn i huset vaknar!
Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw