Brunch

Uncategorized, Food

Bered er på ett inlägg fullt med suktande mat!

Himmelskt goda Mimosas, ett måste på brunchen!

Om det är något som jag verkligen, verkligen älskar i matväg så är det 1. ost 2. tomater så vad gör inte då en bättre kombo än mozzarella och tomater med färsk basilika och lite prosciutto?!

Alltså wow för denna brunch med Izabella & Julia, den var magisk, den var bättre än vad det ser ut på bilderna till och med. Om det ens är möjligt.

I veckan så ordnade vi en egen liten brunch för oss själva då vi verkligen behövde ha lite catch up osv då vi alla bor så utspritt nu och inte alls träffas lika ofta som förut då vi var ute och gick ett par gånger i veckan och utöver det hängde på helgerna bland annat.. Nu när vi bor på helt olika håll blir det helt klart svårare då man ska tajma in med jobb och annat också. Men vi fixade det!

Vi hade bestämt dagen innan att kl. 11 så åker vi och handlar tillsammans så att vi är redo att "starta" kl. 12..
Strax innan 11 så hör jag av mig till tjejerna i gruppchatten, kollar om jag och Julia ska ta en bil istället för varsin till affären.. Inget svar. Väntar ett par minuter och ser att Izabella har öppnat, varpå jag får ett sms från henne att "sorry, jag har försovit mig men ni kan åka och handla så möter jag upp er sen..."
Fine, nu är klocka över 11 och Julia har inte svarat men väntar en stund till innan jag ringer.
Ring ring.. Julia svarar "OH SHIIIIIIIT" Hahahah
Så vi bestämde efter det i alla fall att jag skulle gå till henne, vilket bara tar 5-10 min från mina föräldrar och sen direkt åka och handla.

Sen resten av dagen levde vi loppan, åt massor med gottis, drack mimosas och bubbel i mängder, testade limoncello spritz och upptäckte då en ny fräsch favorit! Skrattade något otroligt mycket och pratade om allt mellan himmel och jord. En riktigt bra dag med andra ord.
Om det är något man ska göra med sina kompisar så är det att fixa en ordentlig j*vla brakbrunch!

#brunch #mat #mimosas #bubbel #vattenmelon #drinkar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Nouw