att göra

FLYTT2020, Uncategorized

I och med målet vi har satt upp för 2020 vad gäller flytten så har vi nu satt oss ner för att skriva en lista på vad som behöver göras innan fotografering/visning. Inga måsten på vissa punkter egentligen men såklart vill vi att både huset och tomten ser så bra ut som det går och då gör vi gärna små trix & fix som inte behöver kosta oss en massa pengar men som kanske kan gynna oss i slutändan ändå. Det ska helt klart bli en spännande vår med massor att göra här hemma, en hel del i förberedande syfte för att inte spara allt till sista stund utan vi vill ju faktiskt kunna njuta av allt det här också.

Det är ett stort steg i livet, vi ska köpa hus, tillsammans framförallt. Trots att vi bor tillsammans i hus nu så är det inte alls samma sak, jag har bara flyttat in här. Sen känns det inte som att jag bor hos honom utan det är ju "hemma hos oss" såklart men det beror mycket på att sen jag flyttade in så har vi målat om, renoverat och gjort om nästan allt här hemma. Men nu ska vi köpa något tillsammans där vi båda

Och jag ser verkligen fram emot det här året, jag ser fram emot att se vad vi åstadkommer och jag är otroligt förväntansfull.


Här nedan har jag delat med mig av listan som vi har skrivit ihop men jag tvekar inte en sekund på att det kommer att fyllas på med många fler ju närmare "säljdatum" vi kommer.

☐ Måla sovrumsvägg

☐ Fixa lampa i sovrummet

☐ Måla tak i "kontor"

☐ Måla tak i sovrummet

☐ Fixa lampa i "kontor"

☐ Nytt räcke i trappan

☐ Nya gardinstänger i vardagsrummet

☐ Spreja vardagsrumslampan

☐ Trimma häcken

☐ "Bänkskiva" vid spisen

☐ Trimma granbollen

☐ Måla vardagsrumsbordet

☐ Vita fogar i köket

Häng gärna med på den här resan och följ varje steg här på bloggen där jag från och med nu kommer att uppdatera listan för att se hur vi ligger till, visa före-/efterbilder, dela med mig av tankar, inspiration och självklart en hel del andra husrelaterade inlägg.


#FLYTT2020


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw