att göra- uppdatering av listan

Uncategorized, FLYTT2020

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan jag la upp det här inlägget med vår "att göra-lista" så därför tänkte jag uppdatera er nu om vad vi har hunnit med att göra och även lagt till ett par punkter. Vi bockade faktiskt av ett gäng redan första veckan och det känns riktigt skönt, det blir en liten extra motivation när man ser det skrivet framför sig och när det finns ett mål med det hela. Många utav de lite större och mer tidskrävande punkterna kvar och det är helt klart sånt som vi måste ta hand om när vi har lediga dagar tillsammans. Sen är planen att bjuda över respektive familjer/föräldrar för att kunna få lite hjälp, något som vi inte ens brukar behöva be om så det är jag otroligt tacksam över.


En utav punkterna har vi även påbörjat men inte slutfört då det krävs lite mer tid, det är "nytt räcke i trappan". Vi har rivit ner hela det gamla räcket, varit och handlat virke och även sågat upp en del utav det så tror att vi kommer att kunna lösa det rätt fort när vi väl har tid till det!

Här har ni nu den uppdaterade listan:

☐ Måla sovrumsvägg

Fixa lampa i sovrummet

Måla tak i "kontor"

Måla tak i sovrummet

Fixa lampa i "kontor"

☐ Nytt räcke i trappan

Nya gardinstänger i vardagsrummet

Spreja vardagsrumslampan

☐ Trimma häcken

☐ "Bänkskiva" vid spisen

☐ Trimma granbollen

☐ Måla vardagsrumsbordet

☐ Vita fogar i köket

Tvätta fönster

Rensa ur stugorna

Rensa i boden

Gillar

Kommentarer

srundstrom
srundstrom,
Älskar dina listor! Så enkla och tydliga! 🤗
Jag fattar dock inte hur du orkar/hinner allt på dina lediga dagar! 😅
nouw.com/srundstrom
jessicanystroms
jessicanystroms,
Men tack snälla, nej vet inte riktigt heller hur det går till riktigt. Passar på att göra allt "tråkigt" när jag inte kan sova på morgonen och har extra energi 😃
nouw.com/jessicanystroms
  • Instagram
  • Nouw