3 more days

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER19

God kväll mina vänner!

Tre dagar kvar, ja vet ni vad jag har bara tre.. tre små ynka arbetsdagar kvar till semestern drar igång. Det känns helt sjuk, det känns ju som att det var igår jag räknade att att det var tio veckor kvar och nu är det bara några dagar. Oj oj, skönt ska det bli!
Både jag och Emil har fyra veckor semester i år vilket är helt fantastiskt då vi förra året bara hade fyra dagar tillsammans som mest. Jag känner på mig att det här kommer bli en så himla bra sommar och semester, jag bara vet att vi kommer att ha det så himla bra vare sig det är sol och bad eller om det är mulet och massor med fix här hemma på tomten. För med hus så tillkommer det ju alltid lite extra arbete men det är absolut inget negativt. Vi båda gillar det, hålla på i trädgården, fixa med all ved till vintern, klippa gräset/buskar och självklart bara få njuta av vi har ett hus och en stor tomt att bara mysa runt på.

Vi har faktiskt redan smygstartat semestern, eller det känns åtminstone som det när man sitter ute på kvällarna och spelar yatzy, omgång efter omgång, ett glas vin, lite prat om allt mellan himmel och jord och för att inte glömma de tusentals skratten. Jag vet, det låter nästan för bra för att vara sant. Men oj, jag är så nöjd med livet nu. Det är en så skön känsla, att få vara nöjd med livet!


Sitter fortfarande ute på baksidan.. lugnet och tystnaden.

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw