26

Uncategorized

God kväll,
Glassen är framtagen, dippen är blandad och vi har valt film för kvällen.
Ikväll blir det en riktig myskväll framför tv:n efter att vi har varit på golfbanan och gått 9-hål två gånger idag.
Emil har lyckats ta grönt kort och jag är nog faktiskt minst lika glad som han själv är efter den här eftermiddagsrundan, känner mig lite som en stolt mamma men det ska bli så himla roligt att kunna starta igång nästa säsong tillsammans på banan. Nu ska vi bara försöka hålla tekniken osv i liv under hela hösten och vintern.
Men det ska nog gå bra!

Som sagt ikväll blir det bara mys hemma, kanske fira med en flaska bubbel bara för att.. Ja, vi kan!
Sen blir det nog en hyfsat tidig kväll, känner hur trött jag är redan nu. Efter "en vecka" med mycket jobb och ingen vila, sen direkt på´t med flera rundor på golfbanan. Ja, man blir faktiskt rätt trött, både fysiskt och i sinne.

Därför ser jag mycket fram emot morgondagen, vi har "ingenting" planerat förutom att vi ska låta oss själva ta en sovmorgon eller åtminstone ligga kvar i sängen och bara vara. Hoppas även på lite bättre väder än vad den här dagen hade att erbjuda under förmiddagen så kanske vi kan ta en sväng upp i skogen för det vill jag väldigt gärna.

Vi hade åtminstone tur med vädret på runda nummer två för dagen, blev en riktigt härlig eftermiddag där solen till och med kikade fram. Varmt och skönt för den här årstiden och inga vindar alls.
Alldeles lugnt och stilla på golfbanan...

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw