SAKNAT ER!!!

Herregud vad längesen det var jag bloggade, kommer knappt ihåg hur man gör *LOL*!!
Men jag bara kände att jag verkligen har saknat ibland att blogga och skriva av mig ibland eller dela med mig utav min vardag osv..vilket jag inte riktigt är bekväm med att göra på youtube då jag verkligen inte är bekväm med att vlogga och då ska man ju inte tvinga sig själv.

Men jag tänkte väl försöka kika in här då och då och sen kanske jag kommer uppdatera här mer om det är något som ni skulle vilja?Follow me on: Nouw | Instagram | Snapchat | Youtube

Gillar

Kommentarer

Tuesday

Usch & fy vilken tråkig höst dag det blev idag, så fort solen försvinner så blir det sådär mörkt och grått igen.
Man märker verkligen hur mycket man är beroende utav solen när den väl försvinner, jag blir verkligen otroligt påverkad utav vädret. Blir ni också det?

Men det gör väl inte så mycket egentligen är ju ändå på jobbet.
Idag är det iallafall tisdag och det står först jobb på schemat sen ska jag kanske hämta ett paket samt köra ett grymt mag-pass på gymmet. Saknar verkligen att gå till gymmet och jag har varit alldeles för lat på senaste så jag måste ta tag i att komma iväg nu.Follow me on: Nouw | Instagram | Snapchat | Youtube

Gillar

Kommentarer

Hur har min helg varit?

Denna måndag börjar väl lida mot sitt slut men det hindrar aldrig en för att skriva ett litet blogginlägg såhär på kvällskvisten.
Vi kan väl börja med min helg som var väldigt lugn till en början på fredagen med lite tacomys framför idol.

På lördagen tog vi en ordentlig sovmorgon, duschade och fixade iordning oss för en middag på stan.

Första gången på länge som jag faktiskt sminkade mig och jag blev så nöjd! Jag tror jag kan tacka CAIA för det.

På söndagen så städade vi hela lägenheten och det var verkligen välbehövligt för det var allt förlängesedan som det städades riktigt ordentligt.

Annars hände det faktiskt inte så mycket ihelgen vilket var ganska skönt. Jag är en sån som återhämtar mig under helgen och vill inte ha för mycket planer för då är jag helt slut sen på söndagskvällen när man ska göra sig redo för en ny arbetsvecka.

Är det någon mer som är sån? Eller är ni sånna som gärna har fartfyllda helger om ni är lediga?
Follow me on: Nouw | Instagram | Snapchat | Youtube

Gillar

Kommentarer