Dagen i bilder

Började dagen på tok för tidigt, 6:45 stod klockan på. Följde först med pappa till Wilmas skola för att lämna av henne. Vi åkte sedan iväg för att fixa mitt körkort men det visade sig att vi saknade några papper för att slutföra processen.

I väntan på att våra dokument skulle bli klara stannade vi på ett fik för att äta frukost. För mig blev det bara en kaffe men Ludvig och pappa åt en varm bbq kycklingmacka som såg smarrig ut.

Ett syntest senare var körkortet mitt, nu är det bara att tuta och köra!

När jag kom hem hann jag med lite plugg innan det var dags att bege sig mot skolan. Vi fick tillbaka resultatet på provet från förra veckan och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, så skönt eftersom jag kände mig väldigt osäker efter provet. Skolan blir verkligen svårare för varje vecka och jag känner att jag halkar lite efter.

Jag kom hem för några timmar sedan och har inte haft för mig något speciellt. Badat lite och tittat ikapp några serier. Ikväll blir det en väldigt tidig kväll, ska nämligen på ett PR-event imorgon som börjar 5:30😴😴 Berättar mer om det imorgon, puss och kram

  • Dubai

Gillar

Kommentarer

jessikavaseghi
jessikavaseghi,
Åh vad roligt!! Gick på samma skola som din syster när jag bodde i Dubai! Känner mig riktigt nostalgisk nu haha!
nouw.com/jessikavaseghi
jessicanordinn
jessicanordinn,
Är det sant? Vad kul! Verkar som en väldigt fin och bra skola😊
nouw.com/jessicanordinn