Jag är ute efter dem perfekta stolarna att ställa runt ett runt bord. Men jag hittar dem ej!! På ellos var dem slut.. och på andra sidor har dem inte armstöd eller så är dem för mörka. Men jag hittar dem nog snart! De kommer bli så fint. Perfekt pluggstol

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oki. Jag visste att denna dag skulle komma nån gång. Men inte trodde jag att den skulle komma innan jag var 25..

Har haft fransar sedan maj men valde nu att ta bort dem för att jag tycker att dem är i vägen nu när jag tränat och sen ville jag låta mina riktiga vila lite. Jag fick en chock, satana perkele vilka påsar över ögonen som växt fram bakom fransarna. Jag är ju skelögd nu. Den högra påsen är tyngre och täcker mer av ögat. Alltså noooo. Jag ser seriöst 10år äldre ut. Har alltid tyckt att jag blivit finare med åren(har lärt mig att sminka mig och fixat roligare hår) men nu har de nått sin topp och de börjar att gå utför.. inte redan. Inte redo.

Mitt hår växer knappt längre heller, kroppen lägger på sig alla klick godisar, ringar under ögonen om jag sovit dåligt, huvudvärk och yrsel när jag festat, påsar på kindbenen(som min mamma har), nooooo vill inte ha skavanker. Inte redan. Inte redo. Haha....

Lilla söta jessie, utan hål på kinderna och fluffigt ansikte. Ögonbrynen skulle jag ändrat på. Men kolla sista bilden, håret - Never ending story på den..

Likes

Comments

Har haft en jätte bra dag idag, med mina bff’s. Pw med regn som piskade en rakt i ansiktet, god mat, socker och fest planering!

Och nu har jag helt seriöst legat och vridit och vänt på mig i fyra timmar nu utan att lyckas somna.. finner liksom någon ro. Drack inte en droppe igår då jag jobbade hela dagen men känner mig ändå bakis. Kryper i kroppen ångest kan inte sova bakis. Aldrig tur

Min kropp vill väl kanske inte att min sista lediga dag på en månad ska ta slut haha. Ågren ha de gött hej snart kygo

Likes

Comments

Idag är det exakt 2år sedan lägenheten ovanför min lägenhet brann upp.

Och vad bra allt blev tillslut. Känner mig så himla hemma i nya lägenheten än så länge och jag hade ett jätte roligt år i Sthlm <3

Likes

Comments

Bläääääää. Vad ska de bli av med mig. Stampar och stampar i samma pöl. Alltid när något inte blir som jag vill eller tänkt mig brukar jag tänka på swedish house maffias låt dont u worry child.

De är som att, nu när lägenheten är klar och jag är nöjd, då måste de ske något mer. Jag vill lära mig finska, åka till Kiruna, åka till maldiverna och Doha, jag vill hälsa på alla i Finland, jag vill åka på en weekend över min 25årsdag, vill till bascamp med min far, vill bli fit, vill göra min c-uppsats(om jag börjar plugga nån gång....) i Vietnam på Christina Nobels barnhem och jag vill jätte jätte gärna åka till Åre. Hur får man mer tid? Jag kollar knappt på några serier, tränar knappt, sover inte mycket, jobbar inte heltid och ÄNDÅ hinner jag ej. Fattar inte haha.

Jag ska fan låta mig vara rastlös nu. Orkar inte med mitt flaxande & huvudvärken jag får. Jag vill ha lugn omkring mig och finna ro, man hinner nästan allt i livet. Jag är 25år. And the best is yet to come

Likes

Comments

Om det finns några jag tycker om här i livet, så är de fanimej dessa<3

Likes

Comments

Helvete vilket år nu när jag kollar tillbaka:

Bodde i Sthlm, jobbade på SJ, började plugga till sjuksköterska, åkte till Säfsen, tatuerade mig, var mycket i Eskilstuna & firade vänner, red på mina systrars häst, lärde mig att äta sushi, gick på vegansk kostschema, vår katt fick kattungar, drog på jordens resa till Menorca, Matilda tog studenten, jobbade på en outlet, jag flyttade hem till föräldrarna, jobbade som fan på båten, åkte till Åland & rock off, flyttade in i min gamla lägenhet, blev blodgivare, jobbade typ hela september, inredde lägenheten, började jobba på kolgrillen igen, hade världens härligaste helg i London, besökte Fabbe i Uppsala, hälsade på min finska släkt i Helsingfors, flög till Thailand till Baumgartens hus på värsta rehab resan, åkte till Jessica i Linköping för att fira Hennes 25årsdag med Michaela, firade jul på båten & den 25e med släkten och avslutade året i Sälen! Wow vad mycket man hinner med på ett år!

Likes

Comments

Vilken helg! Detta var det roligaste jag varit med om på sjukt sjukt länge. Skidåkningen gick sämre än vad jag trodde men de va kul att vara i backen och de va kul att få känna kyla & se snö! Så härligt.

De va roligt att gå på afterski, de va kul att möta Jessica, de va kul att träffa massa öppna & snälla nya människor, de va kul att vi hade en jätte mysig stuga med bastu så man kunde rulla sig i snön och de va så jävla kul att bo med Karro, Hauta, Malin, Hanna & Elin!!

Detta är nog bästa nyårshelgen i hela mitt liv<3

Nu har jag dille på snö & skidor så jag kikar bara på sådana resor just nu för jag vill tillbaka!!!

Likes

Comments

Fick dessa av mina föräldrar i julklapp. Vi byter ej julklappar längre, så blev extra rörd att dem hade snappat upp vad jag önskade mig!

Ska verkligen försöka äta mer plant baserad kost nästa år. När jag lagar mat hemma till mig själv äter jag mest linser, bönor, frukt & grönsaker. Men oftast äter jag ute, på båten eller hos föräldrarna men ska som sagt bli bättre på att äta bra bakterier nästa år. Ska börja med en måltid om dagen.

Vill fortsätta träna, nu kör jag typ 2gr/v och ofta inte så hårda pass men försöker tänka som beccis sa ”i början är de en vinst bara man varit på gymmet så man får in rutinen” undra hur länge jag kan köra på den Hahah nej men vill blir stark som en bjöööörn, och man måste börja någonstans. Finns ingen genväg hehe

Efter att ha ätit så mycket skit i jul, åt till och med köttbullar & prinskorv på julafton(de va sjukt gott) så provade jag ett bättre alternativ till snacks ikväll och de va GOTT. Kors i taket. Grönkål chips med tryffel olja och salt(så inte super duper nyttigt)!

För er som är intresserade av detta kan jag rekommendera dessa dokumentärer på Netflix

What the health
Fed up
Folk over knives
Rotten

Plus dem på bilden.

Förbered er på att må dåligt haha, men de är aldrig försent för att ändra på något! Och som en läkare sa ”allt man gör innan 25 kan repareras” kan leva på de i 2 månader till..

Likes

Comments