Ny dag, nya tag

Det kändes faktiskt mycket bättre efter att jag fick skriva av mig lite igår, jag var tveksam till om jag ens skulle publicera inlägget då jag egentligen inte gillar att klaga & framförallt inte såhär. Men idag är jag glad för att jag gjorde det!

Jag har ju såklart inte bara varit med om tråkiga saker den senaste tiden, i söndags tex åkte jag in till Örebro och käkade med tjejerna på Grekiska Kolgrillsbaren för att fira att Johanna fyller år lite längre fram denna månad. Har umgåtts med Amanda, haft kvalitetstid med Adrian & myst lite extra med djuren.

Dagarna går i ett, är upptagen mer eller mindre varje helg nu till december men försöker varva ner emellanåt och för första gången i hela mitt liv så njuter jag av att bara vara hemma. Jag har aldrig varit den typen av person som gillar att vara hemma och ta det lugnt, umgås i min ensamhet, men den personen har jag gått och blivit nu! 😅 Kanske egentligen inte är en positiv förändring men jag är stolt över den ändå! 💁🏼‍♀️

Jag befinner mig i skrivande stund på jobbet, har sena turer hela veckan vilket jag inte föredrar men snart är det torsdag vilket innebär ledighet och sen jobbar jag bara två dagar till innan jag går på tre dagars ledighet!

Lite bilder från de senaste veckorna 🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229