En ny familjemedlem

I fredags välkomnade vi en ny liten krabat till familjen! En liten kattunge på 12v som fått namnet Meja, en blandning mellan norsk skogkatt och ragdoll. Vi var lite nervösa för hur Nova skulle reagera, hon är väl inte alltför exalterad ännu men det går betydligt bättre än förväntat. Klart dem fräser lite mot varann nu i början, men förhoppningsvis dröjer det inte länge innan dem blir vänner. Bara på 2 dagar har vi sett stora framsteg så det känns lugnande! 😻

På kvällen bjöd vi syrran och Erik på tacos och när dem åkte hem hamnade jag och Adrian i soffan framför Idol. I lördags var jag in till stan en sväng med mamma och syrran, kvällen spenderade jag och min lilla familj (som inte är så liten längre) framför tvn.

Igår hade vi städdag som varje söndag! Senare på kvällen kom Lina & Oliver över på middag, vi bjöd på marinerad fläskytterfilé och hasselbackspotatis som satt fint i magen och bara satt och pratade om allt möjligt i flera timmar innan dem åkte hem. Supertrevlig kväll och perfekt avslut på en supermysig helg!

Nu är det måndag igen och jag befinner mig på tåget påväg till Eskilstuna för en heldag med utbildning. Längtar redan hem till alla odjur men den här dagen är nog också snart gjord!

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Vilken sötnos!!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229