Efter regn kommer solsken

Nu var det ett tag sen. Förra veckan var en riktig skitvecka, kändes som att allting kom på en och samma gång och jag var inte psykiskt redo att ta itu med det. Men ibland bara måste jag få skriva av mig, vräka ur mig allting och sen bara fortsätta vardagen som vanligt.

Det började i tisdags när jag fick alldeles för mycket ansvar på jobbet än vad jag egentligen borde haft, vi fick evakuera tåget vilket gick jättebra, blev 3h försenad men allting flöt på bra och resenärerna var jättelugna och förstående. De tog tillochmed i hand när vi skildes åt.

Men under tiden jag & en kollega står och pratar på stationen kommer det resenärer från ett annat tåg som inte alls var lika lugna, utan att överdriva blev vi attackerade av cirka 250 pers på en och samma gång som var så fruktansvärt otrevliga och hade noll förståelse. Jag brukar sällan ta åt mig personligt men denna gången gjorde jag det, jag bröt ihop och kände mig så liten och klen och ville bara springa hem till mammas famn precis som när man var barn.

Jag var ångestfylld hela kvällen, var ledig dagen efter men hade sån obehaglig känsla i kroppen hela dagen. Jag kände mig ledsen, känslan gick över till ilska och jag kände att jag ska f*n aldrig mer behöva ta skit av någon! Detta är min arbetsplats, precis som alla andra människor har sin, jag är människa precis som alla andra. Jag har känslor PRECIS som alla andra.

I torsdags var jag in till Örebro, parkerade bilen och sprang iväg och utförde mina ärenden. När jag kommer tillbaka har jag fått en parkeringsböter. Inte för att jag inte betalat, utan för att jag, klantig som jag är, lyckades lägga lappen så den bara blev halvt synlig. Jag var så arg på mig själv, även fast det ”bara” handlar om 400 spänn så är det 400 spänn som är helt bortkastade.

I fredags var jag tillbaks på jobbet, hade en lugn tur upp till Borlänge men jag minns inte senast jag var så trött och grinig. Slutade vid 17, åkte hem och somnade i soffan & klockan 20 väckte Adrian mig eftersom Idol började. Jag behöver semester, behöver komma bort och jag behöver ta hand om mig själv för en gångs skull. Det var längesen jag kände mig såhär nere.

Gillar

Kommentarer

Magget
Magget,
❤️❤️nouw.com/magget
jessicamargareta
jessicamargareta,
Amanda
Amanda,
Du är bäst, glöm inte det :* <3
jessicamargareta
jessicamargareta,
❤️ Bästa ihsen nouw.com/jessicamargareta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229