Babyshower 👶🏼💙

Helgen har swishat förbi och det känns som att jag knappt hunnit ta in att jag faktiskt varit ledig, känner mig definitivt inte utvilad för en ny jobbvecka men såhär blir det när man bara har ledigt varannan helg. Mycket som ska hinnas med och när man väl har ledig helg blir det ju att man vill bocka av så mycket som möjligt!

I fredags efter jobbet kom mamma över och hjälpte mig med alla förberedelser inför kommande dag, när vi väl var klara x antal timmar senare blev det tacos och idol med gubben min. I lördags var jag in till Marieberg med syrran, hon helt ovetandes vad jag hade planerat för eftermiddagen. Jag lyckades lura med henne hem till mig efteråt i tron om att vi skulle hämta vovvarna för en promenad, men istället hade jag bjudit över massa folk för att överraska henne med en babyshower!

Blev en superlyckad shower och äntligen kan jag slappna av och slippa stressa inför det, har nämligen varit väldigt mycket i mitt huvud på sistone och att då även planera och förbereda för en babyshower i samma veva blev väldigt påfrestande tillslut. Vi fikade, lekte lite lekar och hade paketutdelning. Nu längtar jag efter lilleman och är så spänd över att bli moster för första gången! 💙

Idag är det ju farsdag! Vi tog med oss pappsen till Örebro och bjöd på mat på Grekiska Kolgrillsbaren. Tror pappa uppskattar att få umgås med alla barn samtidigt eftersom det inte händer särskilt ofta så det var jättetrevligt att även brorsan var med tillsammans med flickvän & bonusdotter. Väl hemma igen tog syrran & jag en långpromenad med vovvarna och nu sitter jag hemma i soffan och tänkte kolla Torsgårdens vlogg innan det är dags att runda av kvällen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229