Header

​Min outfit till min vän Jennifers Sweet Sixteen, älskar ryggen på den här klänningen! Är den inte fin? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Årets första Rally i början av november. Ett rally innebär att hela skolan samlas för att se på cheerleaders uppträdande, delta i lekar, lyssna på folk som sjunger, se på folk som dansar osv. Det utförs oftast i samband med en stor fotbolls match, eller någon annan speciell händelse. Jag skulle säga att ett rallys huvudsakliga syfte är förbättra sammanhållningen i skolan och ha roligt!

Bästa vän <3


Likes

Comments

Pink October! Oktober är bröstcancerns månad, något väldigt uppmärksammat av skolor och föreningar i Kalifornien, kanske framför allt där jag bor. Mitt cheerleader team valde att samla ihop pengar för att köpa rosa pompoms och bows och därmed visa medkänsla och respekt för drabbade kvinnor. Är Pink October någonting Sverige borde lyfta mer? Jag tycker definitivt att Sverige borde försöka göra mer för att visa support för bröstcancer drabbade, just eftersom det symboliserar både respekt mot kvinnor och cancersjuka.

Likes

Comments

Idag åkte jag med mitt cheerleader team till vårt första away game den här säsongen, i Mendota. Bussen från skolan gick klockan 4 och tillbaka ungefär vid 11, det var så roligt. Det var mitt första match då jag faktiskt cheered!

Likes

Comments

Idag är det Labor day, vilket betyder att vi var lediga och därför tog tillfället i akt att åka till Pismo! Väldigt mysig dag. Vi gick upp tidigt för att hinna före trafiken & köpte frukost från Starbucks på vägen. Jag har aldrig riktigt sett öken förut, så det var rätt spännande att åka igenom alla "hills". När vi väl var framme började vi dagen på stranden "Pismo beach", så fin! Vi åt lunch för att sedan försätta dagen i en outlet. Efter några timmars shopping åkte vi hem för att avsluta dagen med BBQ i trädgården.

Vi åt lunch på en fiskrestaurang, precis vid stranden. Tror den hette något i stil med "fish & chips", lite dyrt för att vara lunch, men väldigt gott.

Likes

Comments

Idag var jag på min första fotbollsmatch, amerikanska då, för att förtydliga det. Jätteroligt! Mitt cheer team gjorde jättebra ifrån sig och det var jättekul att se dem även om det aldrig är roligt att vara den som inte kan vara med. Det har varit en lång dag, med mycket nya saker och många intryck. Vill bara bara sova nu, om jag ska vara helt ärlig!

Likes

Comments

Middag på In & Out, Kaliforniens hambugeställe nummer 1, så gott.

Likes

Comments