Denna förkylning och viruset saga har verkar inte vilja ge med sig. Det blev ett besök på vårdcentralen idag också då hon bara blivit sämre sen i tisdags när vi var där. Sänkan hade blivit sämre och hon har fått öroninflammation IGEN!?!. Penicillin i 7 dagar och hoppas verkligen det släpper snart.

I övrigt händer det inte jätte mycket. Kollar tv och myser/sover hela dagarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår somnade Saga vid 18 och hade 40 graders feber. När Jacke kom hem från jobbet vid 19 tog jag mig en dusch och sen gick jag och la mig. Somnade runt 8 ungefär och det var välbehövligt för vid halv 12 så vaknade saga igen och då vare bara att byta rum.

Nu ligger vi och kollar på tv och det kommer bli en lugn dag idag med mycket mys och tv tittande. Hoppas detta går över snart.

Hoppas ni får en bra dag

Likes

Comments

Att ens barn ör sjukt är det värsta som finns. Man känner sig så hjälplöst. Vi har varit på vårdcentralen idag för att ta massa blodprover och kolla igenom henne. Hjärta och lungor lät bra men sänkan på blodprovet var högt. Hennes slemhosta gör att hon inte kan sova, vilket i sin tur gör att vi får ett väldigt trött och gnälligt barn.

Stannade på apoteket på vägen hem och köpte nässpray och alvedon sup då hon inte får behålla det hon äter och dricker på grund av slemmet i halsen.

Inatt har varit den värsta natten på länge. Vi har totalt sovit 1 timme och så fort hon somnat så kommer hostan. Usch. Hoppas hon blir bättre snart. Lill hjärtat. <3

Likes

Comments

Idag har vi varit på jobb och dagis. Men när jag hämtade hem Saga så hade hon feber och den har bara stigit och hon har en fruktansvärd slemhosta. Så imorgon är vi hemma och vabbar och hoppas att hon kryar på sig fort.

Sagas Mormor va här och va med saga idag så jag och Jacke kunde åka och göra vårat 2a ultraljud. Allting såg jätte bra ut och vi har ett väldigt rörligt barn i magen. Lillen va inte stilla en sekund. Det blir en liten tjej så nu måste vi börja fundera ut något namn. Vi måste dock göra ännu ett ultraljud i vecka 32 då moderkakan låg för nära ”utgången”. Så vi får hoppas att den flyttar undan sig.

Nu blir det tv och jordgubbar och hoppas vi får en relativt lugn natt utan hosta.

Likes

Comments

Min lilla Donna som älskar att vara framför kameran. Hon gör alltid så roliga miner.

Det har inte hänt så mycket idag så ni får ett gäng bilder istället. Glass och lite jordgubbar får iallafall avsluta dagen. Ha de bäst.

Likes

Comments

Tänka sig att dagarna går så himla fort. Det känns nästan som att jag nyss klev upp men i själva verket var det 13 h sedan.

Igår gick vi in i gravidvecka 20. Man är verkligen så mycket större nu än vad man var i första graviditeten. Det börjar kännas i fogarna och gör lite små ont i svanken. Men man ska ju veta att man är gravid och lyckan som är när man ligger på förlossningen med en nyfödd är oslagbar. Gud vad jag längtar.

Jag och saga klev som sagt upp klockan 6 imorse och har för det mesta kollat på OS och lekt. Var hem till mina föräldrar en sväng också. Vi var ute men det var fruktansvärt kallt trots 0 grader.

Nu blir det glass och mys. Ha de bäst <3

Som jag älskar denna prinsessa <3

Likes

Comments

Idag har dagen bestått av jobb och dagis och ett snabb besök på Birsta.

Imorse när jag åkte till jobbet trodde jag att det skulle bli en bra dag då jag och min teamledare pratat igår och bestämt arbetsuppgifter. Men när vi hade mötet så hade hon ändrat allt?!? Jag förstår inte varför riktigt. Men nu känner jag att jag inte orkar lägga någon energi på detta utan jag ska jobba mina timmar och om 4 månader går jag hem igen. Tackar gudarna för det. När jag sedan kommer tillbaka efter den mammaledigheten så hamnar jag i mitt ordinarie team.

Jag har länge letat efter en fåtölj/soffa åt Saga men den var slutsåld och skulle inte komma in igen. Så jag gav typ upp. Men idag ser jag att dem har fått in 3 stycken och dem är på rea dessutom. Ingen blev lyckligare än jag. Var bara tvungen att åka ut och köpa en.

Nu ska jag ta fram lite godis och bänka mig framför talang. Ha en bra kväll <3

Likes

Comments

Och så var denna dagen slut. Dagen började med dagis och jobb. Känns lite jobbigt att vara på jobbet då allting som är bestämt misstolkas. På 2 veckor så har mina arbetsuppgifter ändrats 4 gånger fast chefen och jag bestämt och pratat om hur det ska vara. Men någonstans går informationen från chef till Teamledare och sen vidare till teamet fel och då är det jag som får ”skit” för de. Suck. Men man ska vara glad att man har ett jobb och hoppas bara att allting ordnar till sig imorgon då vi ska ha möte ang detta.

Saga fortsätter att trivas på dagis och det är så skönt att det inte är några problem hittills med varken hämtning, lämning eller att vara där under dagarna (peppar peppar).

Lilla i magen rör sig mycket och nu börjar man verkligen känna att det är någon där. Så mysig känsla <3

Idag hade vi även en liten ”aw”. Tror att det var en fritidsförening som hade anordnat middag och bowling. Väldigt lyxigt att få göra detta helt gratis.

Nu blir det tv och sedan sova.

Mitt älskade hjärta <3

Likes

Comments

Idag är det alla <3 dag och för mig är det inget speciellt med den och jag/vi gör ingenting extra.

Fick iallafall ett Mail av Ica maxi att dem hade billiga jordgubbar och lösviktsgodiset så det fick bli en tripp dit.

När det gäller min graviditet så har jag väldigt lågt järnvärde, så jag måste ta järntabletter. Dock tycker min mage inte om dem så försöker äta och göra allt för att slippa ta dem. Därför passade jag på att köpa hem ett gäng kartonger jordgubbar, då de är jätte mycket järn i dem.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen ropar sängen då det blir jobb imorgon.

Älskade saga hade gjort en fin alla <3 dag teckning idag.

Likes

Comments

Idag är en sån dag när man inte har någon ork utan bara ligger och kollar på tv. Natten var bra från Sagas sida men istället får man nån slags magsjuka eller om jag har ätit något dåligt, oklart helt enkelt.

Saga är på dagis idag så min dag består av sängen och blåbärssoppa då det ör de ända jag får i mig.

Likes

Comments