Om exakt 17 (!!!) dagar åker jag till New York. Detta är verkligen en drömresa som äntligen ska gå i uppfyllelse och jag kan fortfarande inte tro det. Vi bokade denna resa i februari och har planerat intensivt sedan dess. Vi ska bl.a. bo på ett hotell precis vid Times Square, vi har köpt New York passes för att kunna besöka alla olika attraktioner och sevärdheter och jag har även bokat in en sjuk grej där tre dagar efter att vi kommer dit. Jag är så jäkla taggad!!!

Såklart så har jag även planerat lite vad jag ska leta efter i shoppingväg när jag kommer dit. Allt är ju mycket billigare i USA så jag ska verkligen passa på och försöka fynda. På bilden ser ni en del saker jag vill införskaffa när jag är där.

1. Ett par vita Nike Roshe One. Jag lever för vita sneakers, det är basically det enda jag har på mig på fötterna numera. Dessa är så sjukt enkla men enda så snygga och jag bara måstemåstemåste ha dom!

2. En hoodie från Victoria's Secret PINK. Älskar denna i grått vitt och svart - den är verkligen min stil. Hoppas verkligen att jag får tag i denna.

3. RiRi by Rihanna parfym. Jag ääääälskar doften av denna parfym. Fick hem ett sample av den i senaste Glossybox och jag är fast. Så jag hoppas kunna hitta den till ett lite billigare pris i New York.

4. Anastasia Beverly Hills Illuminators. Dessa finns inte att köpa i Sverige så jag hoppas att jag kan få tag på åtminstone en av färgerna i New York. Dessa är så sjukt fina och behövs verkligen i min sminkkollektion.

5. Nike Air Huarache Ultra. Alltså... jag är så kär i dessa skor. Satan vad snygga de är. Jag vill typ inte lämna New York fören jag fått med mig ett par av dessa. I. Need. Them.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något som jag skulle kunna ägna timmar åt är inredning och att söka igenom hela internet efter saker jag vill ha när jag väl flyttar hemifrån. Just nu är jag inne mycket på kök och vad jag skulle vilja inreda och ha i mitt kök. Dessa fyra saker är något som skulle passa bra och som jag verkligen vill ha - speciellt stolarna.

Likes

Comments