Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Trodde att det var betyg snack idag men det var tydligen nästa vecka :)

Idag ska jag firar att jag är 19 med familjen ska bli kul och se vad som händer ikväll, sen så pratade jag och min kusin Sara om att vi ska äta tillsammans det skulle vara helt underbart !

Pusshejj <>

Likes

Comments

Hej!
Igår: igår jobbade jag från 15-21, det blev inte som tänkt igår. Min handledare var inte på jobbet så jag skulle gå med en vikarie son jag har jobbat med förut men så blev det inte , jag var med en helt annan boende och hejade med henne hela kvällen & det var väldigt kul men blev trött i huvudet efter 3 st pussel & en omgång av memori :)

Idag: idag har jag jobbat från 06.30-15.00 vilket är en härlig tur. Jag ska även vara med på ett möte idag som blir det första för mig under mina 3 veckor som jag har varit här :) jag ska även hjälpa till att ta hand om en boende som är sjuk samtidigt som mötet är. Ikväll blir det nog att träffa min underbara pojkvän och ta det lugnt resten utav dagen när man inte slutar allt för sent :)

Hoppas att alla har en bra dag !

Pusshejj <3

Likes

Comments

Hej!

Idag är det exat två månader sen jag blev tsm med den mest underbaraste personen i mitt liv nu!
Det blev en stor skillnad i mitt liv när jag blev tsm med Emil, han är det bästa som har hänt mig! Jag hoppas att jag och han kommer att få många fina minnen tsm :)
Det går verkligen inte att beskriva med ord hur mkt han betyder för mig och hur mitt liv har förändrats till något bra från något som var dåligt älskar dig mitt hjärta Emil askerfors! <3

Pusshejj<3

Likes

Comments

Hej!
Igår; var jag ledig från jobbet vilket jag tyckte va skönt efter ha jobbat en tidig morgon :) jag passade på att hälsa på några underbara kompisar i skolan och även min pojkvän !<3

Idag började jag jobba klockan 7-10, jag kom inte hem med en gång efter jag hade slutat mitt pass p.g.a att min lärare kom och hälsade på mig vilket var kul med det besöket ! Jag ska även jobba lite senare igen och då ser mina tider ut såhär 15-21 efter det passet har jag jobbat klart denna veckan :) ikväll ska jag var med den person som betyder mest för mig ska även sova bredvid honom inatt vilket ska bli underbart :) <3

Pusshejj<3Likes

Comments

Hej!
Idag började jag jobba 06:30-09:30 det var med en Kramgo person. När jag kom hem från första passet passade jag på att vila upp mig så jag skulle orka med att jobba igen. Jag gjorde även en del saker hemma som att elda i pannan så att man har det varmt och skönt hemma :)
Jag började jobba igen 15:00-21:00 och jag jobbar med en härlig tjej. Vad ska man hitta på för roligt med henne ikväll tro?

När jag har slutat för kvällen blir det att träffa min underbara Emil en stund innan man gör sig klar för kvällen, hoppas alla har haft en bra dag :)

Pusshejj<3

Likes

Comments

Hej!

Idag gör jag min sjätte dag på praktiken och jag trivs jätte bra :) 

Idag ska jag jobba från 15-21 det kommer att bli kul :) Vet dock inte vem jag kommer att få jobba med idag men det kommer jag få reda på så fort jag kommer till jobbet :)

För övrigt har dagen varit bra än så länge började med att jag gick upp med min lille syster och sedan att jag var vaken tills rörmokare var klar efter det gick jag hem till min underbara pojkvän och sov lite med honom, om jag orkar så kanske jag ska träffa han en stund ikväll med :)

Jag har även gjort en del förberedelser inför jobbet som att fixa mat sen har jag även gjort några saker hemma som ska under lätta för min familj som bland annat har jag eldat i pannan i stort sett hela dan och städat så det ser fint ut när alla andra i familjen kommer hem. 

Hoppas alla kommer ha en bra dag för det kommer jag att ha !

Pusshejj <3

Likes

Comments

Hej !

I lördags jobbade jag med en härlig person. Mitt pass såg ut så här denna lördagen : jag började jobba klockan 8-15.30 jag fick vara med och hjälpa till att städa lite, skriva en handlingslista för att sedan handla lite mat :).

Söndagen : jag började jobba med mitt helg jobb vilket var lite kul men kände inte för att jobba så tidigt när jag skulle jobba senare med. Mitt pass denna dag var från 15-21 då vi alla fick hjälpa till att ta hand om alla boenderna som var där. Senare på kväll satt jag med en tjej och spelade bingo det var lite kul för det var första gången jag fick vara själv med en person utan mina handledare :).

Idag: idag har jag varit ledig från jobbet vilket har känts väldigt tomt och tråkigt . Jag fick även besöka tandläkaren idag och det gick bättre än jag trodde där, efter det har jag varit med min underbara pojkvän som jag även ska träffa ikväll om det blir som planerat :) <3.

Pusshejj<3

Likes

Comments

Hej !

Nu har jag haft 2 lediga dagar och det har varit skönt, men har även saknat att ha något att göra. Igår bloggade jag inte alls så tänkte berätta hur min dag såg ut då :)

Igår var jag med min underbara pojkvän och fixade några ärende, efter detta så var jag konfaledare och då fick jag träffa en kompis som jag inte sett på jätte länge va kul att se henne igen :)

Min dag idag ser kanske ut som alla andra dagar då jag har varit ledig, jag ska framför allt vara med min pojkvän som det ser ut just nu :) Jag kanske ska iväg till en kompis och hämta en ipod som jag har fått av henne älskar henne sjukt mkt ! <3

 saknar dig enormt mycket becca ! <3

Pusshejj <3

Likes

Comments

Hej !

Idag har jag gjort min tredje dag på praktiken :) Idag har mitt pass sett ut så här 06:45-14:45.

Idag har jag hjälpt till med att ta hand om en kramgo person, det har  varit jätte roligt att jobba idag men känner att jag blir lite trött efter två tidiga morgon pass. Nu kommer jag att vara ledig i två dagar innan jag ska iväg och jobba min första helg på praktiken ser fram emot det.

Jag har även träffat två klass kamrater idag under tiden jag jobbade, det var kul att se dem och prata lite med de om hur de har på deras praktikplats. 

Ikväll blir det nog att ta det lugnt och kanske träffa min underbara Emil :) Pusshejj <3

Likes

Comments