Vardag

I måndags åt vi grillat och det var såååååå gott. Idag är det dags för mig att åka hem. Men innan det ska vi åka till mormor och morfar och sen ta en tur på Erikslund. Vill så gärna köpa ett par skor från adidas men måste se om jag kan ha 36orna även fast jag har 35 i fötterna. Får väl sätta i inlägg i skorna annars haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto, Vardag

Är ute hos min mamma på landet. Första gången jag träffar mina fina hundar sen jag kom hem från Australien. Som jag saknat dem. Och mamma och Thomas ställe det är så avkopplande att vara här ute.

Likes

Comments

Foto, Vardag

Lunch i parken som Amanda hade fixat. Efter det gick vi och turistade lite och gick även in i en jättefin kyrka. Avslutade turen på systemet. Så ikväll blir det utekväll och mer turistande imorgon. Hennes studentlya är så mysig också, åh denna helg kommer bli så bra!

Likes

Comments

Foto, Kläder, Style

Idag drar jag till Linköping över helgen för att vara hos Amanda. Så pepp på denna helg. Vi får hoppas att vädret blir bättre. Älskar att kunna gå i kjol och tisha som på bilderna. Fattar ni att det är maj och man kan bära så tunna kläder. Älskar!

Likes

Comments

Vill ha, Style

Jag och Hanna hade de så mysigt med lite vin och hennes bakade brownies (dem var as goda). Förresten är jag helt såld på hennes bruna skor jag har på bilden, hur snygga? Såklart köpta i London men vill verkligen hitta ett liknande par!

Likes

Comments

Foto, Kläder, Style

Här är helgens outfit, dock va detta alldeles för varmt för detta fantastiska väder. Så jag bör skor direkt efter, men det är svårt att veta vad man ska packa när man ska sova borta.
Nu sitter jag på bussen påväg till stan. Ska träffa Hanna, vi ska sitta och mysa i vasa parken.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Låg nyss och tänkte på att tiden går så himla fort, nu har jag varit hemma i över tre veckor. Sjukt haha. Men det är faktiskt väldigt skönt att vara hemma och slippa resa i en ryggsäck.
Nu ska jag göra i ordning lite frukost sen står de mellan att träna med vikter hemma eller gå ut på en promenad. Kanske både och? Måste i alla fall röra på mig känner jag.

Likes

Comments

Tips, Foto, Vardag

Min första smoothie, varför har jag inte gjort detta tidigare? Så gott! Jag som egentligen inte tycker om bär älskade denna. Fräsch och god smak. Jag använde mig av oatlys havremjölk, banan, hallon, jordgubbar och lite citron juice. Perfekt som ett mellanmål. 

Likes

Comments

Foto, Vardag

Hur snygg bil har min kille? Igår va det så fint väder så han höll på med den i fem timmar, typisk bilmekaniker han är haha. Men jag satt ute i solen och njöt av det fina väder så båda var glada. Längtar tills jag kan köpa en sån här fin bil, kommer nog dock ta några år haha.

Likes

Comments