Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag världens mysdag<3
Jag brukar ha ganska välfyllda helger och ha mycket att göra så därför var det skönt att ha en dag o bara ta det lugnt.. jag kom hem ca kl 13.00 och duschade, pluggade o kollade lite youtube. Sen åkte vi över till mina kusiner för o äta middag o kolla mello❤
Älskar kvalitetstid med min moster o kusinerna❤

Här kommer lite bilder på den goda middagen min moster lagade, lite thai inspirerat😍

Likes

Comments

På måndagar går jag så långa dagar i skolan så då gillar jag att klä mig enklare och bekvämare

Detta är verkligen ett tips, från en grå och tråkig outfit till en genast mycket roligare med bara en liten färgklick i form av väskan. Jag hittade inte min orangea mulberry väska till kollaget så tog en Givenchy och satte in istället.

Mysig… Tänkte med ögonskuggspaletten jag satte in att man kanske skulle kunna göra en varm ögonskugga till!

Tycker verkligen den här ser så mysig men ändå såå fin ut!!!

Jag gillar verkligen att ha kjol på mig och jag trivs verkligen mycket bättre i det än i byxor och jeans. Därav är många av dessa med kjol.

Likes

Comments

Så nu har jag gått lite mer än halva tiden på mitt första år på gymnasiet. Så jag tänkte att nu kan jag svara lite utförligare vad jag tycker om min skola jag går på och hur det var för mig att välja gymnasium…

Hur ska man tänka kring gymnasievalet?

Jag tänker såhär… Absolut det är tre viktiga år och det kan vara din framtid som står på spel osv men grejen är den att man kan ju inte heller lyckas om man mår dåligt och inte tycker någonting man gör är kul. För då känner man ju att det inte finns någon anledning att plugga osv. Jag tycker att man ska kolla på mycket skolor, gå på många öppna hus och gå på gymnasiemässan flera gånger! Det är något jag ångrar att jag inte gjorde så mycket, gör man det så är det så extremt mycket lättare att hitta en skola där man känner att man passar in.

Vilken linje går du på?

Jag går linjen ekonomi ekonomi, vilket innebär att jag läser alla teoretiska ämnena + företagsekonomi.

Varför valde du den skola du går på?

Den skolan jag går på nu var mitt tredjehandsval, så det var inget jag hade räknat med att gå egentligen. Jag valde den främst för det är sportinriktning vilket innebär att jag får träna på skoltid, får även betyg i det. Jag hade inte hört mycket om den men jag har även vänner till mig som valde den skolan.

Men jag grät floder när jag fick reda på att jag kommit in på mitt tredjehandsval… Men när jag väl började skolan så blev det bättre, jag trivs jättebra och har jättefina vänner där. Men hade jag gjort om mitt gymnasieval från början så hade jag nog inte valt den här skolan. Det har inget att göra med att jag inte trivs för det gör jag verkligen, jag tror bara att det finns andra skolor som skulle passat mig bättre. Men det är inget jag tänker på ofta och jag kommer förmodligen inte heller ta mig tiden att försöka byta skola (dock har jag redan kommit in på en annan skola men tackade tillslut nej).

Jag tror faktiskt att det är överväldigande för många att börja en ny skola men när man väl kommer in i det så trivs man!Likes

Comments

När jag inte ska någonstans speciell så är detta ungefär vad som brukar få åka med i min väska. Typ en vanlig dag i skolan eller om jag bara ska till stan typ och inte göra något speciellt…


Likes

Comments

Sommaren är ju inte direkt right around the corner men jag tänkte tagga till lite inför sommaren för jag längtar så extremt mycket! Här är en liten "summer tag" jag hittade, så jag tänkte att det skulle vara lite kul bara!

Dina planer för sommaren?

Jag har inte planerat jättemycket inför sommaren annat än att jag ska till vårt hus i Spanien i ca 3 veckor. Jag har även pratat med lite vänner om att vi ska dra ett gäng utomlands tillsammans, men det får vi se om det blir något av. Sedan blir det förmodligen en resa med mamma också, men med det får vi vänta och se då vi inte bokat något ännu. Annars lär det väl bli en del jobb och mest njuta av den svenska sommaren:)

Bästa sommarstället?

Jag älskar vårt sommarställe vi har på en ö ute i stockholms skärgård😍 Det är såå mysigt där! Men jag älskar även vårt hus i spanien! Så den är svår, älskar båda ställena!

Här badar jag helst:

Jag brukar inte tycka om att bada i hav, speciellt inte svenska hav, men från klippor brukar funka. Men ska jag välja något så förmodligen pool!

Hur länge ska du vara ledig?

Jag går ju i skolan så det brukar väl vara runt två månader? Eller?

Vad ser du mest fram emot?

Värmen såklart!!! Och att kunna ha på sig snygga kläder för en gångs skull och bli brun!

Vad kommer du köpa inför sommaren?

Massa strandkläder, bikinis, solglasögon och mycket fina klänningar, toppar och jeanskjolar.

Vad lyssnar du helst på i sommar?

På sommaren brukar jag gilla att lyssna på house men sedan brukar jag gilla spotifys topplista och följa den, så om den håller, lär det väl bli rätt mycket topplista för mig;)

Favorit sommardoft?

Oj, det har jag verkligen ingen aning om…

Hur kommer du minnas sommar 2017 i höst?

Jag antar att det bara är att vänta och se vad som händer i sommar men jag hoppas och tror att detta kommer bli en utav de bättre somrarna! Hoppas att jag kommer komma ihåg det som en bra sommar!


Likes

Comments

Nu är jag så trött på Sverige, hörni! Vill bara åka utomlands nu på en gång! Det skiftar mellan -10 och +5, det snöar och det smälter. Det blir bara slaskigt och otrevligt att gå ute. Hade vart nöjdare ifall snön iallafall hade legat kvar ett tag men nej nej, såklart den ska smälta igen efter två dagar...

Bora Bora
Maldiverna
Dubai

Kan vi bara dra nu eller??!!

Nästa år vill jag faktiskt befinna mig i ett helt annat land med minst 30 grader, under julen. Gud vad härligt det hade varit!

Likes

Comments