Contains affiliate links

Hej, nu börjar sommarn att komma. Vilket betyder att man behöver lite nya kläder. Jag behöver en ny bikini samt lite annat som jag egentligen inte behöver men ändå vill ha. Här är några av produkterna jag vill ha <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har varit en jobbigt dag. Allt började med att jag var tvungen att gå upp tidigt för att göra mig i ordning och sen hinna med tåget. Medans jag går till tåget börjar en snöstorm. Sen när jag kom till stationen så var tåget 10 min sen och inte nog med det så när tåget väl kom så stannade den upp flera gånger. Detta hade inte varit ett problem om vi inte hade haft nationella prov och dom stängde dörrarna helt kl 08:30. Efter det sprang vi till tunnelbanan och bussen. Vi visste att vi skulle bli sena så vi fråga skolan om dom kunde ha salarna öppna i 10 min extra och det kunde dom. Då trodde vi att vi hade löst det men i Värmdö marknad så slutade bussen fungera och vi var tvungna att gå av. Det ända vi kunde göra var att fråga någon på parkeringen om dom kunde skjutsa oss och en jätte snäll kvinna gjorde det. Vi hann precis till provet. Vi slutade runt 10:45 och drog in till stan. Vi gick i några butiker och sen gick vi till Donken och åt. Efter det åkte vi till Aleynas kompis som jobbar på en restaurang och bar. Vi fick gratis mat och dricka. Vi alla delade på en pasta och satt där och prata en stund. Vi åkte efter det hem och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt.

Likes

Comments

Idag har inte bara varit en chill dag, det har också varit sjukt varmt!! Inte för att jag ska klaga men är man känslig mot både sol och värme så är man. Dagen började med att jag steg upp som vanligt och åkte till skolan, då var det lite kyligt men inte så farligt. Vi fick slut ca 3-4 timmar tidigare än vad vi skulle och det var då det märktes hur varmt det var. Precis när man tog ett fotsteg utanför skolan så kände man hur resan hem skulle bli för jävlig! Bussen var såååå varm. Jag, Jennifer och Aleyna beslöt oss för att köpa glass på BK och det var väl sådär, både snål på kolasåsen och samt rinnig! Klockan är nu 21:52 och känner fortfarande hur varmt det är. I morgon blir det också ganska varmt får man hoppas och själv ska man se till att hitta på något istället för att bara sitta hemma och lata mig.

Likes

Comments

Idag har varit en händelserik dag. Den började med att jag steg upp 05:50 och började göra mig i ordning. Var ute ur dörren ca 6:55 och han med tåget. Vi hade NP och det gick väl sådär men fick med åsikter och händelser ur mitt egna perspektiv. Vi var klara ca 10:00 och behövde inte ha fler lektioner. Jag och Jennifer åkte till stan och drog in på Gallerian. Vi hittade inte så mycket och kände att vi kunde dra till MOS. Vi var där ett bra tag och båda handlade, sedan runt 13:00 tog vi en mat paus på Max vilket var en god frukost. Jennifer skulle sedan möta Ida, hennes syster i Kista för dom båda skulle in på NewYorker och själv hade man inget för sig så följde med. Dom fann det dom skulle ha vilket är bra! Efter det frågade jag min pappa om han kunde köra hem oss vilket han kunde eftersom han jobbar i Kista. Efter vi lämnat av dom så packade jag mina saker och gick hem till mamma. Inget speciellt har hänt nu på kvällen och jag hade bara tänkt att kolla på någon film och bara ta det lugnt efter alla dessa prov.

Likes

Comments