Underbar vecka på den värmländska rivieran och tankar

Alltså wow vilken vecka man fick i Värmland och utan att skryta så känns det absolut som att man valde rätt vecka med, med tanke på hur vädret är nu.

Solen sken precis varenda dag förutom måndagen och söndagen när det var dax att åka hem. Jag kände att denna veckan skulle jag ta vara på varenda minut som den gav vilket för mig och oss innebar att upp i god tid, avnjuta kaffe ute på verandan som va precis vid stranden och vackra Vänern, varenda morgon så bjöd den på en magisk soluppgång som började så där lagom vid 4 tiden och när man kom ut och satte sig med sitt kaffe så var det runt +20 i princip varenda morgon och det var bara så vackert samtidigt så fick vi sällskap av familjen and med sina dunbollar till ungar som var morgon tog en simtur.
Detta va verkligen medicin för själen och mycket välbehövligt för alla.
Enda sedan första året vid denna underbara plats så har jag varit fast och varenda gång man sätter sig i bilen för att köra de där milen så gör man det med glädje, trots att man vet om att man ett X antal gånger får andas då 3 barn tycker att så fort man lämnat 50 skyltarna så ska man helst vara framme och frågan kommer Är vi framme snart?
Då vet man att man absolut lever.

Denna gången hade vi dessutom hyrt en helt nybyggd stuga, som verkligen hade Allt plus lite till och den låg som sagt perfekt.
Hela stället säger njutning och perfektion, visst att jag älskar havet och dess brus, men åter igen denna plats åt helt magisk.

Som aktivitet blev det promenader ut på vägarna och omgivningarna är helt obeskrivliga, du går i princip ut med Vänerns kant och du följer den hela tiden, så bara det plus att vädret var så härligt det va bara så WOW.
Det va mellan 29-32 grader var dag och det märktes om inte annat på stranden då alla från halva Karlstad hittade ut dit, då märkte man också lite hur folk tänker i sådana här tider. Det va trångt och precis som att Corona inte existerade, överallt såg man äldre som satt och vissa till och med trängdes för att få en plats på stranden. Det sunda förnuftet lämnades alltså hemma.
Det va som en gäst till oss sa att alla har vi olika sunda förnuft beroende på vart ifrån vi kommer, och det stämmer ju faktiskt. För det som är sunt förnuft för mig innebär inte att det är det för dig.
Men där såg man verkligen att det lämnade man oavsett vart ifrån man kom.

Denna veckan som va så hittade jag dessutom mina älskade Bubbies, de är så underbart goda och lagom i storlek med.
Det finns absolut ingen butik här i närheten som säljer dom vilket är så synd då de är grymt goda.

Tankar som kommer upp för reflektion när man har tid för att tänka och fundera, är att när man gång på gång för höra att vad vacker du är och snygg, du behöver inte göra något utan du ska vara nöjd med dig själv som du är.

Det är som jag alltid säger vid en sådan konversation, det spelar ingen roll om så 1000 personer kommer fram till dig och säger det till dig , för det är inte dom som ser dig i spegeln varenda morgon och tänker, men herregud vad är det där?

Vem är dom som ger sig rätten att berätta för mig att jag ska vara nöjd med mig själv som jag är medans de inte har någon som helst aning om vad man känner om det man ser.

När blir fåfänga för mycket?

Jag kan väl säga såhär att har man en historia med sig genom livet där man valt att göra vissa val så kommer de valen alltid att påverka dig och alla bär vi med oss ärr från olika saker antingen själsliga eller kroppsliga,
Du lever bara en gång

Detta blev ett lång inlägg

Sov gott

Puss puss

Gillar

Kommentarer