Tisdagskänsla efter en härlig helg och härlig träning med grymma kläder

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller reklamlänkar med #stronger

Denna fantastiska helg började i fredags eftermiddag då alla var lediga, så vi bestämde oss för att åka till mina hemtrakter i Småland och besöka släkt. Så vi rullade vid 14 tiden och va framme senare på eftermiddagen och jag då mitt lilla snille glömde lilltjejens jacka, så det blev en tur för mig in till Lindex då allt annat hade stängt kl 17 men jag hittade det jag behövde. Sen blev det en snabbvisit hos mina morföräldrar på avstånd så man ändå fick se dom, de mådde bra och det var mycket roligt att se.

På fredag kvällen så var vi med hos min pappa som vi dessutom skulle sova hos hela helgen och jag en fredag är rätt så seg så det slutade med att vi gick och la oss vid 21.


Lördag morgon så vaknade lilltjejen vid 6.40 och tyckte att nu är det absolut dags att stiga upp, men jag fick ligga i sängen till 8.30 sen måste jag gå upp för annars blir jag så extremt seg hela dagen, och samtidigt så visste man att kl 12 så skulle vi samlas för en mindre överraskningsfest för min bror som tagit examen inom IT, detta blev mycket lyckat, dock så var ju inte de äldre med så jag fick uppdraget att livesända allt till de som inte var med. Han blev mycket överraskad och väldigt glad samtidigt som det var så roligt att träffa alla de andra.

Allt blev mycket lyckat!

Lördagen flöt på och snart var det kväll med massa barnmys och en rolig film samt ett extremt åskoväder som snabbt drog förbi och lilla Vilda uppskattade inte detta.

Söndagen och jag hade bokat en mysig fika tillsammans med lilla mamma och vi hamnade på ett cafe som fanns där även när jag växte upp och detta gav många minnen, de hade bevarat det så fint och verkligen gjort det superfint, så det blev en mysfika tillsammans med mamma och mina två tjejer. Vi hade även bestämt att åka till en inredningsbutik för att kolla nya gardiner till mitt sovrum samt annat fint, men när jag väl stod där så blev det inget alls och detta för att jag kände, bättre att sängen kommer först så det blir rätt nyanser.

När detta va avklarat så blev det en ny tur ut till mina morföräldrar på coronafika (rabarberpaj medvaniljsås)Mumma!

Helgen var till sitt slut och vi lämnade Småland för denna gången och körde hem och landade hemma vid 17 tiden, helt slut var man så det slutade med enkel middag sen film.


Måndagen den 25 maj och åter en ny vecka i antågande, och det är så skönt att åka till jobbet med ett leende på läpparna då man verkligen ser fram emot att träffa sina kollegor eller snarare sin extra familj. Detta kommer även finnas med på vloggen som kommer ut ikväll med innehåll från hela helgen. Jag jobbar ju mindre tid nu men vilket innebär att man jobbar mer intensivt och man får ändå det man ska göra gjort. Igårkväll så blev det ett träningspass med fokus på ben och rumpa - Heja Mig!

Kläderna är ifrån #stronger och de är jättesköna och supersnygga verkligen samtidigt som de formar på rätt sätt. I samband med detta inlägg så ger jag er 10% rabatt vid användning av denna kod: https://advrl.com/489/79104/k


Puss pussGillar

Kommentarer