Semester here I Come

Första dagen på semestern är nu officiellt!!! Jippi naturligtvis så spenderar jag den tillsammans med min älskade familj och min far med kompis. Solen har verkligen gassat och temperaturen låg på ca 30 + omg! Vad har hänt ? Jag älskar verkligen hett klimat så detta är rena paradiset för mig, medans andra försöker gömma sig från solens strålar.

Midsommar är nu passé och nu väntar en lång härlig semester närmare 7 veckor, och tro mig jag ska njuta.

Vi har lyxen med hyfsad närhet till havet men sen har vi ett stort fritidsbad ett par km här ifrån som är helt underbart att vara på med barnen. Flera pooler och olika anpassade för hur mogna barnen är i de olika åldrarna.
Det är tom så varmt så att en annan faktist kan bada där utan att behöva en kastrull med varmvatten.

Imorgon så visar det iaf lika varmt så jag håller tummarna för detta och då blir det absolut en tur dit igen.
Hur har er midsommar varit ?

För att prata om något helt annat, vår kära stadsminister har avgått!!! Om ni frågar mig så var det inte är en dag försent, men om man uttalar sig i de olika frågorna så är det alltid någon som tycker något annat och då får man på fan för det. Men jag kan utan problem säga att nu behövs det en ny regering och den utan Stefan Löfven.
Jag har alltid funderat på varför har vi valröstning när man ändå inte lyssnar till sitt folk och på vad vi vill? Mina föräldrar och morföräldrar är dom som byggt upp Sverige till ett välfärdsland, men det existerar inte idag och det kommer aldrig att komma tillbaka. Kalla mig Naiv men jag är trött på att ha en regering som inte ser till sitt egna först innan vi hjälper alla andra.

Jag som tidigare jobbat inom vården och vet hur det fallerat på många punkter. Inte bara med att man inte ser vissa arbetsgrupper utan även att man lägger våra skattepengar på helt fel saker.
Jag blir mörkrädd när man sitter och ska göra en misstroendeomröstning och det är 51 stycken som inte trycker på varken det ena eller det andra men trots detta får en extrem lön var månad för att enbart sitta och trycka på de olika knapparna.
Där borde man tänka om. Öka då hellre lönerna till våra kära poliser, eller vårdpersonalen som har slitit som djur i fronten till följd av covid.

Jag har 0 förtroende för den regeringen som suttit fram till nu och hoppas in i det minsta att den kommer förändras.

Punkt på politiken.

Snart närmar det sig 1/7 och det kommer vara ett datum som många av våra företag i detta land har längtat efter och speciellt våra restauranger samt barer som tappat så extremt mycket pengar under tiden för pandemin.
Alla dom som överlevt grattis till er som äntligen kan öppna upp till det som va innan pandemin, men grattis även till de arrangörer som bl.a. idrottsevenemang och andra ställen som helt varit utan publik.
High five för er. Tillsammans är vi starka!

Och med detta tackar jag för mig ikväll

Gillar

Kommentarer

NyaAnnas
NyaAnnas,
Så väldigt avis
nouw.com/nyaannas
Jessicaelli
Jessicaelli,

Jag lovar att jag ska sola för dig med

nouw.com/jessicaelli