Midsommaren fortsätter med erbjudanden 

Innehåller affiliate-länkar

Detta inlägg är i samarbete med #strongerlabel #strongersweden #stronger

Midsommardagen fortsätter med härligt firande med familjen, god mat och dryck och samtidigt väder som levererar med sol och värme. En god midsommarlunch med god mat och bubbel samt en hemmagjord jordgubbstårta och glada barn till detta, kan det bli bättre ? Nej skulle inte tro detta.

Jag kan däremot säga att jag vaknade inte med huvudvärk i morse då vi valde att fira idag istället när alla kunde medverka. Allt har varit så bra idag, det har varit perfekt. Jag har njutit till fullo hela dagen och det kommer jag göra hela helgen.

Som att det inte räckte med en härlig helg så som toppen på detta så kommer jag med en liten notis om att #strongerlabel just nu har en stor SALE!!! Använd denna länk för att komma direkt till varan som jag visar upp https://c.mtpc.se/tags/link/2434778

Fram till den 28 juni 23.59 så är det upp till 50% på deras rea, så hitta era perfekta favoriter för sommarens aktiviteter.

Midsommardagen fortsätter och då med dansk anda, självklart måste man hålla tummarna för våra grannar på andra sidan sundet. Det set bra ut.

Glöm nu inte SALE på #strongerlabel upp till 50% på sortimentet.

Glad fortsättning

Gillar

Kommentarer