Mars och tillbaka efter en paus

8 mars och jag är tillbaka efter en lång paus, då jag känt att det varit mycket annat som tagit min energi och då har bloggen blivit lidande.
Sedan ett par veckor tillbaka så blev vardagen rätt mörk kan man säga och att ha detta konstant tär så oerhört mycket på energin och då finner jag ingen motivation till att skriva överhuvudtaget.

Dagarna springer oerhört fort och jag Fortsätter mot mitt mål på gymmet att klara vissa saker till midsommar och idag så ökade jag bla bänkpressen 10 kg och jag vet 10 kg är inget att hoppa jämfota för men för mig är det ett steg i rätt riktning.
Det har varit en del veckor nu med många prövningar och då är det så enormt viktigt att man hittar sin egen grej för att kunna orka med det andra.

Jag känner redan nu i det här inlägget så är det inte så mycket jag känner att jag kan fortsätta berätta för det sparar jag för mig själv tillsvidare.

Annars så antas det utmaningar med min 5 åring som testar gränserna varenda dag i princip och inte lite heller, kan själv vill själv detta möts man av varenda morgon så fort man ska till förskolan och vill man inte åka dit så visar man det väldigt tydligt också.
När just de tillfällena inträffar så är det rätt skönt att sedan gå loss på en och annan maskin på gymmet.
I morse var det en sådan dag och jag kände bara att jag ville kräkas på det och sen finns det de mammorna därute som säger att nej de dagarna finns inte ”MY ASS” likadant att det finns par som tror sig leva ett förhållande på rosa moln... vakna upp ur drömmen säger jag bara och se sanningen istället.

Jag ska sluta kräka av mig nu, men såhär är min vardag. Face the Facts and move on...

Puss

Gillar

Kommentarer